Inspiration Challenge: Cătălin Georgescu și Cristian Vasile fotografiază inspirați de parfumurile Avon

Cinci simțuri ne transmit nouă stări cu privire la tot ce se întâmplă în jur. Ar fi și al șaselea, dar nu suntem atât de siguri de el. Ele lucrează împreună, dar ne pot descrie lumea și individual. Totuși doar prin alăturarea lor putem obține senzații complete.

De multe ori e o provocare să transmiți un sunet printr-o imagine. Sau un miros printr-o imagine. Sau o imagine printr-un gust. E dificil, dar nu imposibil.

Așa a luat naștere în urmă cu un an Inspiration Challenge. La prima ediție a evenimentului AVON a provocat 10 artiști, din 10 domenii diferite, să creeze inspirați de 10 parfurmuri. Provocarea continuă și în acest an alături de alți 10 artiști, împărțiți fiind pe câte 5 categorii.

Categoriile din care vor face parte creațiile sunt de design vestimentar, design de produs, bijuterie, ilustrație și fotografie. Bineînțeles c-am să vă povestesc de cea din urmă.

M-am bucurat mult la auzul veștii că fotografii provocați sunt Cătălin Georgescu și Cristian Vasile. Am un mare respect pentru amândoi și apreciez tot ce fac. Cu atât mai mult sunt foarte curios să văd cum își vor pune amprenta asupra acestor creații.

avon-inspiration-challenge-2

Cătălin și Cristian vor fi inspirați de parfumurile Exploration și Elite Gentleman. Primul parfum, Exploration, se adresează celor care iubesc provocările, pe când cel de-al doilea, Elite Gentleman, a fost creat să ducă eleganța la un alt nivel. Descrierile și parfmuruile în sine îi vor inspira pe Cătălin și Cristian.

avon-inspiration-challenge-1

Atât lucrările lor, cât și ale celorlalți artiști provocați vor fi în ton cu mesajele comunicate în această perioadă de AVON, axate fiind pe #relație sau #distracție.

Rămâne să vedem creațiile celor doi fotografi. Curiozitatea îmi va fi „îndeplinită” în perioada aceasta când am să povestesc cu amândoi și-am să aflu cum au de gând să transpună simțul olfactiv într-unul vizual. Voi reveni cu poveștile lor într-un articol viitor.

Apoi toate creațiile urmează să fie expuse în cadrul unui eveniment din luna noiembrie. Fiți pe fază! E-o provocare-n toată firea! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *