Ce cadou poți să îi cumperi lui sau ei de Valentine’s Day?

Cadouri de Valeinte's Day

Sau ce cadouri foto, ca să fiu mai precis. Următoarea perioadă antrenează un număr foarte mare de oameni în goana după cadouri speciale pentru iubită sau iubit, prietenă sau prieten, soț sau soție. Toate acestea se rezumă de cele mai multe ori la trandafiri (care bineînțeles sunt foarte frumoși și romantici) și la diverse accesorii cu inimioare. Desigur, varianta prinde întotdeauna bine ținând cont de iubirea dintre cele două persoane și faptul că importantă este acea atenție specială (care ar trebui să fie tot timpul, de altfel).

Ce ne facem însă dacă vrem să-i luăm un cadou mai special ei sau lui?

Gândindu-ne acum că totuși soția, spre exemplu, este pasionată de fotografie și și-ar dori un aparat foto compact, acum ar fi momentul ideal să facem acest pas. Iată câteva recomandări de aparate foto compacte, încadrate într-un buget mic, dar care să îndeplinească dorințele persoanei iubite. Țineți cont că majoritatea aparatelor compacte vin în mai multe culori. Gândiți-va la culoarea preferată a ei sau a lui!

O întreagă listă de aparate compacte puteți găsi aici, însă recomandările mele low-budget sunt cele de mai sus bazate pe testarea indivuală a fiecăruia dintre cele oduă. O altă propunere de cadou ar putea fi o geantă sau un rucsac foto, ținând cont că se încadrează cam în aceeași gamă de preț cu aparatele compacte. Înainte de a vă recomanda câteva astfel de accesorii vă rog să ținți cont de reducerea de 24% la toate produsele Kata, unul dintre cele mai potrivite branduri pentru achiziționare de produse din această gamă.

Dacă doriți să oferinți ca și cadou un rucsac sau o geantă foto din gama brandului Kata vi le recomand pe următoarele.

  • Rucsac foto Kata DR 467i – unul dintre rucsacurile foto pe care eu îl ador și îl recomand cu căldură tuturor. E excelent din toate punctele de vedere! Iată aici impresiile mele despre el.
  • Sling foto Kata DL LT 315 – un alt accesoriu foarte simpatic este sling-ul foto, un fel de rucsac însă la care ai acces instant prin simpla rotire a acestuia către partea din față a corpului. E perfect pentru un cadou! Iată aici câteva impresii.
  • Husă de ploaie Kata E-690 – un accesoriu de nelipsit în această perioadă este husa de ploaie, folosindu-se implicit la ninsorile abundente. Dețin acest model și sunt tareee fericit de el. Îl recomand cu căldură! Aici sunt impresiile mele despre el.
Ce altceva ați mai putea lua? Am făcut mai jos o listă cu alte 5 produse foto accesibile, simpatice și utile pentru el sau ea, pasionat (ă) de fotografie.
Cadouri de Valeinte's Day
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *