CFR, un drum fără de sfârşit..

De foarte mult timp trenurile reprezintă calea cea mai simplă de acces a unor zone ale ţării fără a depune foarte mult efort. În tot acest timp însă asupra trenurilor din cadrul Căilor Ferate Române nu s-au prezentat niciun fel de îmbunătăţiri, totul rămânând o simplă epavă, care, acţionată electric, joacă rolul unui “adevărat tren”.

Din cauza condiţiilor mizere regăsite în majoritatea gărilor din România, în momentul în care păşeşti pe peron un sentiment ciudat te cuprinde, dictându-ţi să eviţi trenul şubred care încă mai funcţionează.

Rămâi totuşi pe marginea unui peron alături de sute de oameni, gândindu-te înfricoşat la ceea ce urmează. Trenul soseşte încet, agitiaţia se intensifică, sutele de oameni se îndreaptă către tren, însă tu rămâi, nehotărât, pe treptele mizere ale peronului.

Decizi însă să urci. Intrând în tren cauţi cu atenţie locul rezervat însă consaţi că acesta fie nu există fie este ocupat. Te resemnezi şi cauţi un alt loc, mai retras, deoarece în întreg trenul vei găsi o mulţime de cerşetori care aşteaptă momentul prielnic pentru a mai fura de la câte un pasager.

Încerci să eviţi orice gând cu privire la condiţiile mizere pe care le-ai găsit, însă acest lucru e absolut imposibil. Drumul continuă, însă la fiecare metru avansat dorinţa de a scăpa din acest loc se intensifică. Speri să ajungi cât mai rapid la destinaţie, însă nu e posibil datorită condiţiilor în care călătoreşti, un simplu drum, devenind unul fără de sfârşit…

Ce părere aveţi de serviciile CFR ?


buy tadalafil

5 comments
  1. Am mai scris comentariul ăsta o dată, dar se pare că a dispărut în pântecele Internetului… deci, revin: sincer vorbind, când ai fost ultima dată cu trenul? Mi se par cel puţin nerealiste aprecierile tale vis-a-vis de “condiţiile mizere”

    1. Au aparut niste probleme cu blogul si a disparut articolul.
      Intr-adevar, am exagerat prea mult. Mersesem cu personal inainte sa sciru articolul si conditiile chiar erau aiurea.
      In schimb zilele astea am mers cu un Accelerat si Rapid si conditiile chiar mi s-au parut destul de OK. 🙂

  2. imi place la nebunie sa calatoresc cu trenul; rapid si IC doar… si rapid in general cel care vine de afara si merge la Bucuresti. e ok. este si curent la prize dc iti iei laptopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *