Concurs pe Facebook: Extragerea #1

Aşa cum am anunţat în urmă cu aproximativ două săptămâni voi oferi câte un tablou unei persoane ce a apreciat pagina cititorilor pe Facebook. Am stabilit că în momentul în care voi atinge 200, 250, 300 şi 400 de fani voi oferi câte un tablou prin tragere la sorţi.

Astăzi tocmai s-a împlinit prima sumă, pagina A.Dragos Photography pe Facebook are acum peste 200 de persoane ce o apreciază. Trebuie astfel să decernez primul premiu prin tragere la sorţi.

Înainte de a anunţa cine a fost norocosul sau norocoasa trebuie să vă spun că numărul fiecărui participant a fost dat de ordinea în care a apreciat pagina cititorilor. viagra price De exemplu dacă ai fost al 10-lea care ai dat like numărul tău în concurs va fi 10. (Facebook arată lista fanilor în ordinea înscrierii şi astfel numerele sunt atribuite automat)

În urma extragerii (click pe link şi puteţi vedea filmuleţul cu extragerea) cu numărul 1 câştigătoarea primului tablou este Alexandra Costea.

Felicitări Alexandra! (te rog frumos să mă contactezi fie aici, fie pe Twitter, fie pe mail – adragosphoto at gmail dot com pentru a spune cu ce fotografie doreşti tabloul)

Următoarele extrageri le voi face la 250, 300 şi 400 fani, iar pe 1 octombrie voi realiza şi o extragere pentru concurenţii înscrişi pe Twitter.

Concurs pe Facebook

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *