Cum arată lumea de la fereastra ta? Fotografiază și câștigă un MacBook Air!

Se spune că una dintre cele mai atractive compoziții vizuale este cadrul în cadru. Tehnică regăsită și în alte arte (cum ar fi povestirea în ramă din literatură), metoda cadrului în cadru aduce un plus imaginilor, scopul ei fiind să inducă privitorului senzația că s-ar afla deja în locul din care a fost surprinsă imaginea din fotografie.

Dacă o îmbini și cu o compoziție simetrică ori asociată regulii treimilor obții un cadru echilibrat și, cu siguranță, plăcut privirii. În ultimul timp am publicat o serie de astfel de fotografii pe Facebook și Instagram, fotografii de #lafereastramea ca urmare a provocării primite de la VEKA România. Responsabil cu sistemele PVC destinate ferestrelor și ușilor, și lider pe segment, VEKA a provocat în această perioadă pasionații de fotografie să surprindă astfel de imagini care să descrie #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joacă și #orizonturi.

Iată câteva dintre imaginile pe care le-am surprins eu până acum, urmând să continui curând seria de fotografii de #lafereastramea.

Ai un blog? Fotografiază și tu de la fereastra ta și câștigă un MacBook Air!

Sunt convins că fiecare dintre noi facem cel puțin câteva fotografii în fiecare zi cu telefonul mobil. Dacă ai și un blog asociat cu un cont de Facebook ori Instagram unde publici aceste fotografii te invit la un concurs pe tema de care-ți povesteam mai devreme.

Surprinde imagini de la ferastra ta ori de la oricare altă fereastră care te inspiră. Poți fotografia un portret prin fereastra, ori un peisaj, sau surprinde o reflexie expresivă ori un loc frumos din România. De la fereastra ta… poți surprinde orice! Și sunt convins că o să iasă bine!

Încarcă apoi fotografiile făcute pe Instagram ori Facebook folosind hashatg-ul #lafereastramea și unul dintre cele menționate mai sus care să descrie tema fotografiei tale. Toate imaginile trebuie să fie publice, să aibă hashtag-urile de care vă ziceam și tag la pagina VEKA România de pe Facebook ori Instagram.

Poți face asta până pe 18 septembrie, atunci când se încheie concursul. Câștigătorii lui, 4 la număr, vor fi anunțați pe 25 septembrie, iar juriul care îi va alege va fi format din Cristian Manafu, Cristian Vasile, Cristina Mazilu, Radu Vâlcan, Cosmin Tudoran, Alex Damian și.. subsemnatul.

Iată și care sunt premiile:

  • Locul 1: MacBook Air;
  • Locul al 2-la: Voucher eMag de 1.000 de lei;
  • Locul al 3-lea: Voucher eMag de 1.000 de lei;
  • Premiul de popularitate (cele mai multe like-uri pe Facebook): Voucher eMag de 2.000 de lei.

Tentant, nu? 🙂

Așadar, cum arată lumea de la fereastra ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *