Copilăria, fotbal în stradă…

De multe ori am văzut o minge care trece pe lângă noi şi un copil care fuge după ea şi de multe ori trotuarul e plin de copii ce aleargă după o sferă rotundă ce pare a le călăuzi copilăria. Acum însă, mingea plină de praf şi ţinută cu îndârjenie în mână, pasiunea oricărui băiat căre şi-a trăit clipele deja apuse, este înlocuită cu o maşinărie ce nu oferă decât o satisfacţie de moment şi o încredere în sine tot mai puţină.

Clipele în care fiecare pasă era o încurajare, fiecare gol era un real succes, şi fiecare seară se transforma într-un adevărat campionat în care doar adevăraţii pasionaţi aveau acces, au dispărut în umbra norilor cedând teren unei discuţii faţă-n-faţă cu o maşinărie ce reuşeşte să răpească din ce în ce mai multe clipe frumoase ale copilările.

Sentimentele datorate unui gol marcat şi urletele prietenilor sunt de mult uitate totul buy acomplia online no prescription transformându-se întro eră digitală în care golurile sunt marcate cu tastele W,A,S,D şi în care simplele neplăceri sunt înlătuare de tasta ESC.

Rezultatul acestor clipe petrecute în jurul blocului alături de cei mai buni prieteni au fost întotdeauna bune, oferind copiilor o încredere în sine mult mai crescută şi o putere de socializare ridicată. De acum, noua eră câştigă teren, reuşind să-i ţină pe cei mici alături de o maşinărie în care un om cu păr negru, lung, şi două arme este personajul ideal, oferindu-i baieţelului din spatele ecranului puterea de a face orice, însă acest lucru fiind doar pe moment, viitorul fiind unul sumbru… ( continuarea la Alex Dima )

copilaria-fotbal-in-strada-1

copilaria-fotbal-in-strada-2

copilaria-fotbal-in-strada-3

copilaria-fotbal-in-strada-4

copilaria-fotbal-in-strada-8


copilaria-fotbal-in-strada-6

 

17 comments
  1. Deci pozele astea nu mi le-ai aratat dupa ce le-ai facut:-? A fost o surpriza, a?
    Sa ne gandim…copilasii astia oare vor sti vreodata ca apar pe un blog?si ca atatia ochi se uita la ei?!
    .-= Ioana a postat pe blog ..A fi sau a nu fi vacă =-.

  2. He, he. Si eu am un articol despre copilarie. Parca era altfel. Intradevar, din perspectiva noastra, copilaria lor e mai trista. Dar, sa nu uitam ca timpurile se schimba ! Ei isi leaga sentimentele de trairile lor (chiar daca virtuale) asa cum noi ni le-am legat de trairile noastre. PS. Imi place sa cred ca fac parte cam din ultimile generatii “de ieri”.
    .-= ionuttudose a postat pe blog ..Ma doare capul ! =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *