Cu Manfrotto 294A4 în inima Apusenilor

Așa cum ați putut vedea pe blog, zilele trecute am fost în Munții Apuseni, într-o zonă cu totul și cu totul specială. Am vrut să profit cât de mult s-a putut de peisajul sublim, așa că am fotografiat fiecare părticică a acestuia. L-am fotografiat și noaptea și vreau să vă zic că se vedeau într-un mod absolut special culorile toamnei în lumina lunii. Nu m-aș fi așteptat! Uitați o fotografie care exemplifică perfect ceea ce v-am spus.

Ei bine, ca să pot realiza o parte din fotografii, dar în special cele pe timp de noapte, am profitat de trepiedul pe care mi-l achiziționasem de curând, un Manfrotto 294A4 cu cap 804RC2, un cap pe care-l știam de pe Manfrotto 190XPROB, un cap care se comportă excelent în toate situațiile. Și vreau să vă zic că am fotografiat cu acest kit utilizând D7000-ul și un 70-200 2.8, un setup nu tocmai ușor de susținut și stabilizat. Dar n-a fost o problemă pentru trepied.

Partea frumoasă e că am reușit să îl iau la un preț mai mult decât accesibil profitând de promoția disponibilă până mâine (inclusiv), la Photosetup. Adică puteți lua Manfrotto 294A4 cu 804RC2 sau Manfrotto 294A4 cu cap bilă la prețul de aproape 670 de lei, , cu tot cu husa, un preț foarte mic pentru calitatea pe care o oferă și pentru faptul că trepiedul e fabricat direct în Italia. Îl puteți vedea în fotografiile de mai jos pus la muncă. Mie mi-a lăsat o impresie tare bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *