Culorile toamnei cu Nikon AF-S 24-70mm f/2.8

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8, sau după denumirea întreagă Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8 ED IF N, este unul dintre obiectivele de top ale brandului arhicunoscut, și unul dintre obiectivele pe care îmi doream să le testez de foarte mult timp. Nu credeam că îmi va plăcea atât de mult, nu credeam! Citisem multe review-uri, apucasem să îl mai folosesc, dar doar pentru câteva minute, și nu mă gândeam că mă poate surprinde atât de mult.

Datorită Nikon România și SKIN Media mă voi bucura de acest obiectiv în următoarea săptămână! Abia aștept să realizez și câteva ședințe foto cu el! Îmi place tare mult modul în care se comportă pe Nikon D7000, nici nu vreau să-mi imaginez cât de bun poate fi pe un full-frame. Scoate culorile într-un mod excepțional și e foarte sharp chiar și de la f/2.8. E ca și cum ai avea o serie de obiective fixe cu distanțe focale cuprinse între 24 și 70mm, pentru că în general f/2.8 ar fi valoarea cea mai utilizată și la obiectivele prime cu luminozitate mai mare.

Vă prezint deci culorile toamnei așa cum a reușit Nikon AF-S 24-70mm să le ilustreze! Eu cred că i-a ieșit destul de bine.

Culorile toamnei cu Nikon 24-70 2.8

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *