Culorile toamnei – Fotografii cu Nikon 1 V1

Înainte de a vă prezenta review-ul final al lui Nikon 1 V1 vă invit să vedeți o ultimă serie de fotografii realizate cu acesta. Culorile toamnei a fost o idee pe care doream să o abordez de mult timp și o voi face mai în detaliu cu aparatul pe care-l utilizez în fiecare zi. Mi-am dorit însă să o realizez și cu Nikon 1 V1 deoarece o consider a fi un test bun pentru orice aparat sau obiectiv.

Toamna sunt multe detalii, sunt multe culori, sunt nuanțele roșiatice care sunt greu de expus corect de majoritatea fotografilor, este vremea mai puțin plăcută și rareori frumoasă. Eu cred că noul aparat din partea brandului japonez s-a descurcat foarte bine. Vouă cum vi se pare că s-a descurcat Nikon 1 V1? Mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru oportunitatea de a testa aparatul!

Nikon 1 V1 - Culorile Toamnei

13 comments
  1. Trebuie sa recunosc ca sunt uimita de cum ti-au iesit pozele folosind aparatul asta. Eram foarte curioasa daca intr-adevar acest Nikon se poate compara cu un DSLR clasic. Ei bine, se pare ca ‘micutul’ isi face treaba destul de bine. Ar fi foarte fain sa faci si un photo session cu portrete cu acest aparat.

  2. Am cautat si cautat si eventually le-am gasit:) Sunt ok fotografiile insa sunt putinele (am gasit doar in articolul : ‘portrete ‘ – ai facut mai multe? ) Ideea pe care o aveam eu in cap era sa faci o sesiune foto in care sa faci abstractie de exterior si sa pui accentul numai pe fata. Oameni interesanti de pe strada: batrani, copii, etc. sa surprinzi expresii care ies din tiparele obisnuite/statice. Astept noi poze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *