Cum arată fericirea în fotografiile tale? Înscrie-le în concursul foto Komunomo!

UPDATE: Din cauza încercărilor de fraudare – s-au creat sute de conturi false – Komunomo a ales să creeze un juriu din care voi face parte, împreună cu Cristina Țintă (F64) și Tiberiu Minzu.

Îmi place să fotografiez oamenii răzând. Caut cam peste tot pe unde ajung să surprind mai degrabă zâmbete și fericire. Asta și pentru că-s optimist de fel.

Concursul Komunomo, de care vreau să vă povestesc, vine exact cu această temă: fericirea sau Foto-fericire, așa cum îi zic ei.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa urci o fotografie cu tema oameni fericiti. Dar alege-o bine, pentru ca fiecare participant poate sa inscrie o singura imagine! Foto-fericire” ii primeste cu bratele deschise pe toti cei interesati de fotografie, indiferent de nivelul de experienta sau de echipamentul foto folosit.

Premiile puse la bataie se incadreaza perfect temei concursului si te pot face cu adevarat fericit:

  • Locul I: Voucher F64 in valoare de 1000 €;
  • Locul II: Voucher F64 in valoare de 700 €;
  • Locul III: Voucher F64 in valoare de 300 €;

Castigatorii vor fi alesi prin vot. Persoanele care vad fotografiile participante isi pot alege favoritele prin exprimarea de emotii. Imaginile care acumuleaza cel mai mare numar de emotii (indiferent de tipul lor) pana la sfarsitul concursului sunt declarate castigatoare.

Foto-fericire” se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Click AICI pentru participare si detalii.

Komunomo este o platforma online dezvoltata in Romania, care isi propune sa ii ajute pe utilizatorii sai sa ajunga rapid la informatii relevante. Astfel, platforma a fost construita in jurul ideii de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Pe Komunomo te asteapta deja o comunitate dedicata fotografiei. Convinge-te singur!

Înscrie-te la concursul foto Komunomo și câștigă până la 1.000E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *