Cum și de ce să împuști un Duster?

Înainte de a vă povesti cum și de ce să împușcați un Duster, vreau să știți că prin ”împușcat” mă refer la câștigat, asta ca să nu ne înâlnim la refren cu înțelesul. În urmă cu aproape două săptămâni cei de la RCA ieftin au anunțat că, împlinind 5 ani de existență în armonie, oferă câteva premii extraordinare în cadrul unui concurs aniversar, motiv pentru care merită să le urăm un călduros La mulți ani!

Concursul intitulat Impusca un Duster vă oferă posibilitatea de a câștiga, așa cum probabil vă dați seama din titlu, 5 Dacii Duster (4×4, bineînțeles) și premii în bani în valoare de peste 6000 de euro, 6250 mai exact.

Care este mecanismul concursului?

Intri pe pagina concursului (mai sus menționată) și te înscrii completând datele solicitate. Important este să aduci cât mai mulți prieteni care să utilizeze serviciul RCA ieftin, putând câștiga astfel unul din cele 54 de premii puse la bătaie. Aducând minim 5 prieteni în concurs ești automat înscris în tragerea la sorți. Pentru a avea mai multe șanse trebuie să aduci mai mulți prieteni în sistem.

Primii 28 de participanți care vor aduce cei mai mulți prieteni pe site vor primii premii astfel:

  • Locul I – 1500 euro
  • Locul al II-lea – 500 euro
  • Locul al III-lea – 250 euro
  • Următoarele 25 de locuri (până la al 28-lea) – 50 de euro

Cele 5 mașini care cu siguranță v-au făcut cu ochiul se vor da în funcție de activitatea de pe pagina de Facebook. În momentul în care se ajunge la numărul de 200.000 de fani (respectiv 4-6-800.000 și 1.000.000) este oferit un Duster, contorizându-se astfel 5 până la finalul concursului. Eu aș zice să vă mobilizați pentru că mai sunt câteva zile până la termenul limită, 12.12.2011. Premiile sunt extrem de atrăgătoare, cu siguranță nu putem nega acest lucru!

De ce să împuști un Duster?

Cum să împuști un Duster ați aflat puțin mai sus, însă aici vă voi spune motivul pentru care ar trebui să realizați acest lucru. Bine, sunt convins că, fiind un premiu Consistent (scris cu ”C” mare), nu mai e nevoie de niciun alt argument, însă sunt convins că v-ar face plăcere să vedeți premiul în mai multe posturi.

Dacia Duster este o mașină care ne face pe noi, românii, mândri întotdeauna, având un succes enorm atât în interiorul țării cât și în afară. Veți putea vedea mai jos câteva fotografii cu Dacia Duster, atât de pe  Transalpină, cât și din Maramureș și Bucovina, asta ca să vă convingeți că merită să vă chinuiți din plin să participați la concursul acesta.

Mai am și un filmuleț care cu siguranță o să vă placă! Sper că nu mai stați pe gânduri și vă înscrieți rapid în concursul aniversar organizat de RCA ieftin!!!

(more…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *