Cum trimiteți rapid fotografiile către clienți?

Sunt convins că fiecare dintre noi datorită vitezei cu care trebuie să circule informația, am fost de multe ori în situația în care clienții ne cereau să trimitem fotografiile imediat după un eveniment, spre exemplu. Dacă până acum doi ani timpul de livrare al fotografiilor de la un eveniment era contorizat în zile, acum s-a trecut la ore.

De ce acest lucru? Pentru că evenimentele au o promovare mare în mediul online, loc în care se regăsesc și mulți dintre cei care au participat la eveniment. Ei vor să vadă pozele cu ei, intră pe pagina organizatorului și acesta dorește să le livreze cât mai repede, pentru o situație win-win.

Totuși, evenimentele au loc seara de cele mai multe ori și se termină undeva spre miezul nopții, în medie. Chiar dacă procesezi și termini fotografiile în una-două ore, tot nu ai cum să mergi cu un mediu de stocare la organizator acasă și să i le dai, chiar dacă e la două dimineața sau la șapte. Situația devine astfel puțin ciudată.

Prin mail nu ai cum să le trimiți pentru că spațiul e prea mic, dacă le urci pe FTP-ul blogului/siteului tău ai dezavantaje la bandiwidth și viteză, dacă le pui pe un site străin s-ar putea să ai probleme și viteze foarte mici de descărcare. Pentru cazuri în genul (și multe altele) a fost înființat acum câțiva ani în România serviciul transfer.ro, un serviciu foarte bun calitativ!

Transfer.ro este valabil atât gratuit cât și contracost. În varianta gratuită dispuneți de o viteză mai mică de upload și un spațiu de stocare de 1 GB, suficient însă de cele mai multe ori. Dacă doriți mai mult puteți apela la conturile premium. Eu m-am bucurat o perioadă mai lungă de contul premium Power, un cont ideal pentru ceea ce aveam nevoie, pentru a trimite fotografiile clienților rapid și să am un control al fișierulor uploadate.

Iată prinipalele avantaje ale unui cont premium – Power:
 • confirmare primire – descărcare fișiere
 • dimensiunea maximă a unui fișier de 2 GB
 • spațiu de stocare de 40 GB
 • viteză mare de upload
 • parolarea fișierelor
Mie unul mi-e extrem de util un astfel de cont! Majoritatea celor cu care am colaborat au fost extrem de mulțumiți de acest serviciu și s-au arătat mai încântați decât în cazul utilizării altor metode.

Voi cum trimiteți rapid și sigur fotografiile către clienții voștri?

Transfer.ro - Premium

3 comments
 1. Cel mai bun site de upload fisiere este http://www.fastupload.ro
  Spatiu nelimitat, fisiere de pana la 2 GB marime cu extindere pana la 10GB
  spatiu nelimitat si fisierele nu sunt sterse.
  Serviciul este absolut GRATUIT si niciodata nu va fii contracost sau platit!
  Suport tehnic permanent Fanpage, filme / embed, muzica embed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *