Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite!

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite!

…și un an nou cât mai inspirat! A venit din nou perioada anului în care ne gândim la ce-am făcut peste an, la lucrurile care ne-au făcut să fim mai buni, la ceea ce am putea face pentru a ne îndeplini visele.

Pentru că știu că azi cu toții alergăm dintr-o parte în alta, vreau să vă urez cu mare căldură Sărbători fericite și un an nou cât mai inspirat! Sănătatea și fericirea sunt cele două criterii care ne definesc pe noi ca oameni, sau cel puțin ar trebui.

Inspirația ne ajuta ca de cele mai multe ori să ne integrăm mult mai ușor în societatea în care trăim și să devenim mai buni în tot ceea ce facem pe zi ce trece. Săptămâna următoare voi publica, zilnic, articole cu cele mai bune fotografii ale mele din acest an, proiectele pe care le-am inițiat și rezultatele pe care le-am obținut

Până atunci vă invit să descărcați 4 wallpapere în formatul 16:9, perfecte pentru desktop-ul oricăruia dintre noi într-o seară de Căricun! Toate cele bune!!!

De asemenea, azi e și ziua în care transmitem urările noastre celor dragi, așa că vă recomand și articolul lui Makavelis despre cum să trimiți o urare de Crăciun. E foarte, foarte util!

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite!

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite! #1

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite! #2

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite! #3

Dragoș Asaftei vă urează sărbători fericite! #4

10 comments
  1. Crăciun fericit! Sărbători fericite ! Să ai un an nou norocos , cu multe realizări ,cu multe succese , cu un traseu al vieţii cât mai lin , cu alegeri ale vieţii -potrivite talentului şi harului tău! Cu multă dragoste şi recunoştinţă părinţii tăi care sunt mândri că au fost binecuvântaţi cu un aşa fiu cuminte , inteligent ,recunoscător,…, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *