EBook fotografic, după două săptămâni

În urmă cu două săptămâni am lansat un nou ebook fotografic, de această dată cu 25 de ghiduri fotografice ce cuprind informaţiile necesare pentru un început  şi o evoluţie rapidă în domeniu.

Acest ebook fotografic a reprezentat pentru mine cel mai mare proiect în care m-am implicat vreodată, cel mai mare proiect pe care l-am iniţiat. Am început să scriu ghiduri la sfârşitul anului trecut şi abia la începutul toameni (2010) am reuşit să strâng cele 25 de ghiduri fotografice.

Scriind timp de 9-10 luni de zile am învăţat şi eu în paralel. Am învăţat multe lucruri ce m-au ajutat în fotografie dar am aflat şi multe ponturi cu privire la explicarea cât mai clară a informaţiilor. Am reuşit astfel să creez un ebook fotografic uşor de înţeles de oricine.

După două săptămâni de la lansare am reuşit să strâng peste 2.000 de descărcari, 80 de menţionări pe Twitter şi aproape 10.000 de afişări ale paginii articolului.

Bineînţeles că acest lucru ar fi fost imposibil fără sprijinul vostru, al citirorilor, şi al persoanelor care au susţinut acest ebook fotografic prin articole sau bannere.

Mulţumesc astfel următoarelor persoane:

Aici vine partea interesantă! În urma articolului scris de Adi am primit propunerea de a transforma ebookul într-o carte ce va apărea în perioada imediat următoare! Mulţumesc frumos Adi!!

Mulţumesc tuturor persoanelor care au suţinut acest ebook! Îmi cer scuze dacă nu v-am trecut pe toţi însă îmi este imposibil să reţin toate numele. Vă rog lăsaţi un comentariu pentru a vă adăuga în listă!

Vă mulţumesc!

17 comments
  1. si eu ti-am postat ebook-ul fotografic pe blogul meu, e foarte util , mie unul mie folositor sunt mullte lucruri interesante in el, e foarte reusit bravo inca o data.

  2. Acest ghid fotografic pentru mine ( rookie in domeniu ) este cel mai bun ghid pe care l-am citit vreodata si ma ajuta sa incep sa fac fotografii de calitate. Toata lumea explica multe aspecte cu foarte multe cuvinte, in multe carti. Avand in vedere faptul ca fotografia pentru mine e un hobby, chiar nu as vrea sa petrec mai mult timp cu cartea in mana decat cu aparatul foto. Astept cartea 🙂 ! Peace!

  3. Foarte fain si bine facut ghidul. Excelent pentru incepatori si nu numai.
    Mi-am permis sa-l includ si-n blogul meu.
    Spor si mult succes mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *