Ei ne oferă un motiv de fericire

Mulțumesc sportivilor români! : -)

Unora dintre noi le este rușine să recunoască faptul că sunt români. Unii dintre noi nu se mândresc cu asta și încearcă să ascundă acest lucru. Unii dintre noi își aduc aminte că sunt români atunci când au motive de mândrie. În rest, la fel. Aceeași pasivitate și respingere față de țara și poporul în care trăiesc. Simpla respingere a unor valori e probabil cel mai puțin gândit lucru pe care l-ai putea face.

Totuși, unii dintre noi caută și GĂSESC motive pentru care se pot mândri că sunt români. Unii dintre noi chiar fac ceva. Unii dintre noi muncesc pentru a-și atinge scopurile și a-și îndeplini visele. Unii dintre noi sunt optimiști și au voință. Unii dintre noi cred că se poate. Și chiar se poate.

În această perioadă sportivii români sunt cei ce ne fac să zâmbim ori de câte ori îi vedem în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra. Îi vedem acolo, îi vedem cum își realizează numărul, stăm cu inima la gură și suntem extrem de bucuroși ori de câte ori eforturile lor sunt răsplătite pe măsură! Ei fac parte din categoria oamenilor care ne fac să ne mândrim că suntem români. Pentru ei măcar România merită încă o șansă.

Le mulțumesc frumos pe această cale și îmi doresc ca fiecare dintre noi să facă asta măcar pentru clipele frumaose pe care ni le oferă, dacă nu pentru tot ce fac pentru noi, pentru România! Mulțumesc! Prin acest articol, la inițiativa lui Cristi și a Gerovital, mulțmirea mea și a altor persoane va ajunge direct la Londra, în tribune, pe un drapel. :- )

Pentru ca ei să ajungă tot mai sus

Mulțumesc sportivilor români! : -)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *