Extrafoto.ro – Album foto ideal pentru portofoliu

În urmă cu aproape o lună am primit de la Extrafoto.ro un album cheap acomplia foto lux 21 x 21, album ce mi s-a părut a fi genial mai ales pentru portofoliul unui fotograf. Astfel, în cele 24 de pagini ale albumului, am ataşat circa 30 de fotografii realizate de mine, creându-mi un mic portofoliu ce-l pot purta cu mine oricând.

Încă de când l-am văzut mi-a plăcut foarte mult în special datorită calităţii deosebite. Am mai avut experienţe cu astfel de albume însă calitatea imprimării era foarte slabă.

Albumul de la Extrafoto.ro n-a fost însă aşa. Pachetul acestui album a conţinut o cutiuţă neagră în care s-a aflat, coperta exterioară lucioasă, şi albumul propriu-zis.

Mai jos puteţi vizualiza câteva fotografii ale acestuia, fotografii care sper să vă convingă de calitatea deosebită a acestuia. Acest album poate fi folosit şi pentru creearea unor fotocărţi în cazul în care faceţi fotografii la diverse evenimente precum nunţi sau botezi, oferind clientului o serie de amintiri foarte plăcute păstrate într-un album.


10 comments
 1. Am trimis banii acum o saptamana…si nici un raspuns din partea lor…le-am scris e-mail la care nu mi-au raspuns. Pe cont-ul meu apare statutul de asteptarea platii…mie mi se par neseriosi din moment ce nici atata bun simt nu au sa raspuna la e-mail.

   1. Pe ce numar sa-i sun….ai tu vreun numar de telefon ca pe site-ul lor nu apare….te rog sa ma ajuti daca poti ca nu reusesc deloc sa dau de ei…deja au trecut 8 zile de cand am trimis banii si nici un raspuns

     1. Salut mersi mult de ajutor ,
      Mihaly Andrei este numele meu complet mi se mai spune Vlad de catre prieteni:P

      Numar comanda: 110706133953
      Total comanda:128Ron
      Data efectuarii platii:06.07.2011
      Descriere tranzactie: cash/sfghe/Mihaly Andrei
      Comanda : Album Digital Select A4/ Comanda nr: 110706133953
      Unitatea bancara : Agentia Sf.Gheorghe
      Cod doc : 75 30106/07/2011

      axndrei@yahoo.com e adresa mea de e-mail.
      Daca primesti un raspuns anunta-ma si pe mine eu am mai trimis doua e-mail-uri la care nu am primit nici un raspuns.

      Mersi mult,
      O zi faina

 2. buna
  stii cumva daca mai exista cei de la Extrafoto ? vreau sa fac cateva albume si nu-i mai gasesc nicunde. multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *