Festivalul sarmalelor – Praid, 2010 – Interviuri

S-a încheiat şi cea de-a 16-a ediţie a festivalului sarmalelor

Anul acesta în perioada 24-26 septembrie a avut loc în comuna Praid renumitul Festival al Sarmalelor, festival ce a adus într-un perimetru destul de restrâns persoane din întreaga ţară venite să guste renumitele sarmale.

Sarmale

În prima zi a festivalului, vineri – 24 septembrie, au avut loc defilări şi prezentări sumare a evenimentului ce avea să înceapă cu adevărat abia de sâmbătă.

În cea de a doua zi, dis de dimineaţă, concurenţii s-au apucat să gătească sarmalele de care se mândresc fiind clasate astfel pe categorii. Câteva dintre aceste categorii au fost: cea mai mică sarma, cea mai mare, cea mai gustoasă, cea mai originală, cea mai condimentată, cel mai tânăr participant etc.

Către sfârştiul serii juriul a deliberat şi au fost oferite astfel premiile mult aşteptate. Locul I a fost luat de echipa din Ocna de Sus, fiind una dintre cele 31 de echipe concurente.

S-au mai acordatat şi premii speciale şi chiar şi donaţii din partea unor persoane fizice către o fundaţie din comuna Praid.

După aceste momente în care participanţii au stat cu sufletul la gură Nicola, Bojdurian şi Studio Project au încântat publicul venit să deguste cele mai bune sarmale.

În cadrul ultimei zile cei ce au mai rămas la festival au avut ocazia să vadă spre seara o paradă a modei, un concurs de maşini pentru femei şi multe astfel de activităţi în centrul cărora s-au aflat persoanele venite la festival.

Vă invit să urmăriţi în continuare o mare parte din fotografiile realizate şi câteva interviuri ale participanţilor!

(more…)

10 comments
  1. Poate am sa ajung odata @CalatorRomania la acest festivala. Pana atunci ma bucur sa gasesc la tine informatii si fotografii atat de frumoase. 🙂
    P. S. Cate sarmale si mancat si de care? 😀

  2. Foarte reusite pozele iar ideea de promovare geniala.Dar videoul parca ciobeste paharul de cristal care il vedeam prin modul vostru de a aborda lucrurile.Nu se putea face ceva mai de calitate?

    P.S. Romana este grele la nenea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *