Fotograf oficial la Romanian Music Awards 2011

Am o veste foarte bună. Probabil mulți ați aflat de pe Twitter, Facebook sau Google+, sau poate că nu. Anul acesta voi fi unul dintre fotografii oficiali de la Romanian Music Awards, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din România!

Vă dați seama că e o onoare pentru mine și sper să reușeșsc să-mi duc până la capăt misiunea menținând o calitate excelentă a fotografiilor pe toată durata evenimentului. Va fi mai mult un maraton pentru mine. Vor fi peste 12 ore de fotografiat în continuu, mii de fotografii de livrat, procesat etc., zeci de artiști ca subiecți.

Dar nu contează. Acestea sunt detalii, atât timp cât abia aștept să înceapă evenimentul și să fac fotografii și fac această treabă cu plăcere, totul devine mult mai ușor. Așa că azi, de la ora 15, voi fi în Piața Sfatului din Brașov, iar la ora 19 va începe evenimentul propriu zis.

Deci ne vedem la Romanian Music Awards din fața scenei? Mâine voi publica primele fotografii, fotografii pe care le veți putea vedea și pe pagina oficială Music Channel și în presă sau alte locuri din media. Începe maratonul! Alături de mine la eveniment va fi și mult îndrăgitul obiectiv Nikkor AF-S 10-24mm f/3.5-4.5, mulțumesc Nikon România și SKIN Media.

Nu uitați să urmăriți proiectul ”Zbor peste Transilvania”! Mâine vom zbura iar, de data aceasta peste Țara Făgărașului! Va fi interesant și voi reveni cu fotografii frumoase, promit! 

6 comments
  1. Cum spuneam, Dragoş: Felicitari pentru nivelu la care ai ajuns şi pentru treaba pe care o faci.

    Sper sa nu mă uiţi când ajungi mai sus! 😀

    1. Merci frumos! N-am posibilitatea! 🙂 Sper să trec bine peste eveniment că am anumite rețineri ”tehnice”, ca să le zic așa. Data viitoare o să am mai mare grijă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *