De mâine fotografiez în Dobrogea în aventura #Goodyear4x4

Dobrogea nu-i doar Marea Neagră sau Constanța, dar aceasta a fost printre singurele fotografii pe care le am din zonă. Din păcate n-am ajuns până acum să fotografiez în zona Dobrogei și-mi pare tare rău. Ce mă bucură e că o voi face acum, în acest weekend, alături de Doru Panaitescu, Mircea Panaitescu și Bogdan Dăscălescu în aventura 4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto.

Așa cum puteți citi pe blogul lui Doru sau lui Mircea aventura a început deja săptămâna trecută și va mai ține încă 4 săptămâni în afară de aceasta. Mă simt tare norocos și mă bucur, așa cum ziceam, că ajung în Dobrogea. Îmi doream de mult timp să fotografiez în zonă și să nu mă rezum doar la mare, spre exemplu. Traseul pe care-l vom parcurge acum ne va duce la Cetatea Enisala, Cheile Dobrogei, Cariera de Cretă și încă alte câteva locuri frumoase, dar mai puțin cunoscute și despre care voi afla la fața locului.

Sunt locuri pe care abia așteptam să le văd și să le fotografiez. Și acum a venit momentul! Yay! Vă invit să urmăriți hashtag-ul #Goodyear4x4 pe Twitter, Facebook și Instagram să vedeți fotografii de la fața locului, asta până revin cu articolul care să rezume toată experiența. Deși la câte am auzit sunt convins că n-o să-mi fie ușor să descriu în totalitate locurile frumoase ale Dobrogei prin cuvinte și fotografii. Dar o să-ncerc să „fur” cât de mult o să pot din ele. 🙂

fotografii-octombrie-constanta-16 fotografii-octombrie-constanta-09

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *