Fotografii aeriene: Gura Portiței

La marginea Deltei Dunării, între Lacul Razim și Marea Neagră, se află fâșia de pământ denumită Gura Portiței. Poți ajunge aici cu barca din satele de pe malul lacului Razim, călătoria durând doar 20-30 de minute dacă pornești din Jurilovca, de exemplu.

Ai să găsești aici o mare liniștită, iar dacă ai noroc și niște delfini care să înoate în larg. Golful format pe plaja din dreptul complexului te duce cu gândul la o plajă pustie, departe de agitația din stațiunile de pe litoral. Poți să te cazezi în complex, dar neapărat să mănânci la cheranelele de aici. Mâncarea-i absolut delicioasă și o să-ți mai dea încă un motiv să revii aici ori de câte ori ai ocazia.

Am fotografiat de două ori Gura Portiței din dronă și am ales aici imaginile mele preferate. Au fost făcute cu drona DJI Phantom 4 Pro. Aștept să revin și să fotografiez peisajul și în o lumină crepusculară, poate chiar la răsărit.

Dar până atunci, iată imaginile surprinse. Pe una dintre ele vreau să ți-o ofer cadou, sub formă de tablou, printată cu imprimanta Epson L7160 pe o super hârtie foto. Tot ce trebuie să faci e să scrii într-un comentariu ce loc din România ai vrea să-l vezi fotografiat de mine din dronă. Câștigătorul îl voi alege sâmbătă dimineața, 10 noiembrie, la ora 9, prin tragere la sorți. 🙂

UPDATE: Cristina Puiu, felicitări! Ai câștigat un tablou cu o fotografie din această serie. Te voi contacta pe e-mail pentru a stabili restul detaliilor. Mulțumesc tuturor pentru participare! (video-ul extragerii la sorți poate fi văzut aici)

59 comments
  1. Mi-ar placea tare mult sa vad drumul dintre Cheile Bicazului de sus, ca la pas e spectaculos:-).

  2. „Dac-aș avea o insulă…
    Dac-aș fi numai eu pe insulă…”
    Asta mi-a venit în minte atunci când am văzut Tăul Țapului din Retezat, cu a sa insuliță. Unul din cele mai frumoase locuri din România unde te poți trezi dimineața: o insulă mică îmbrățișată de un lac glaciar, învăluite de pereții unui circ glaciar suspendat. ☺️

  3. O poză cu drona by Dragoș Asaftei pe Transfăgărășan ar fi memorabilă. Cu luminile de la mașini, șarpele s-ar vedea suuper în întuneric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *