Fotografii close-up cu Nikon 1 V1

Fotografii close-up cu Nikon 1 V1

Până acum Nikon 1 V1 m-a suprins plăcut la portrete și peisaje, venind astfel rândul testării în cadrul fotografiilor close-up. Știți cu siguranță că acest gen fotografic este slăbiciunea mea. Din păcate nu am reușit să fotografiez și cu obiectivul inversat fiind că îmi lipsea urechiușa de diafragmă, însă am reușit să realizez câteva cadre close-up destul de reușite, cred eu.

Mi-a plăcut că am reușit să mă apropii la circa 5 centimetri de subiect și că, fotografiind la această distanță la capătul wide, 10mm, se obține un efect foarte plăcut datorat distorsiunilor, favorabile în acest caz. Am observat că majoritatea fotografiilor realizate cu valorile maxime ale diafragmei sunt destul de sharp și calitatea detaliilor este bună. Am observat însă că, deși lumina nu era favorabilă acestei situații, culoarea galbenă devine foarte ușor suprasaturată și sunt pierdute unele detaliile.

Acest lucru nu e evident tot timpul și apare doar în anumite situații, spre exemplu în cazul unei foarte ușoare supraexpuneri. În rest pot spune că m-a încântat și la acest capitol. Veți putea citi zilele viitoare review-ul complet al lui Nikon 1 V1, un aparat care m-a încântat mult în zilele în care l-am putut testa. Mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru oportunitatea de a testa aparatul!

Fotografii close-up cu Nikon 1 V1

3 comments
  1. de banii pe care ii dai pe el ma asteptam la mai multe de la el….n`as face niciodata gresala sa imi cumpar 1v1, mai degraba imi iau un Nikon COOLPIX AW100 sau un D3100 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *