Fotografii de produs și prezentare: Nikon 1 V1

Nikon 1 V1 - Vedere frontală

În urmă cu două săptămâni, la gala Nikon 4 ani în România, a fost anunțată lansarea unei noi game de aparate. Era vorba de noua gamă Nikon 1, aparate cu un sistem total nou de realizare a fotografiilor și cu o rapiditate extraordinară care pe mine m-a fermecat încă de la început! Mulțumită Nikon România și SKIN Media voi testa Nikon 1 V1 în perioada următoare. Abia aștept să văd cum se comportă în situații extreme!

Mai jos veți putea vedea o serie de fotografii de produs realizate lui Nikon 1 V1 și obiectivul de kit, Nikon 10-30mm f/3.5-5.6 VR, obiectiv care se traduce cu clasicul Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6. După câteva prime teste am rămas plăcut impresionat de ceea ce poate aparatul. Ceea ce nu am mai întâlnit până acum a fost și rapiditatea cu care aparatul focalizează în orice mod. O comparație nu tocmai perfectă ar fi cu D7000-ul care în liveview focalizează mult mai încet decât Nikon 1 V1.

Iată câteva dintre caracteriticile principale ale aparatului. Voi reveni mâine cu o primă serie de fotografii cu acesta, sper să vă încânte!

Nikon 1 V1 - Vedere frontală

Caracteristici principale

 • Senzor CX de 10 megapixeli
 • Sistem de procesare a imaginii EXPEED C3
 • Filmare Full HD la 30 sau 60 fps
 • Autofocus Hibrid cu 41 puncte AF și 135 puncte bazate pe contrast
 • Sensibilitate ISO 100-3200
 • Obturator mecanic (1/4000s – 30s, bulb), obturator electronic (1/16000s – 30s, bulb)
 • Fotografiere în rafală la 10, respectiv 60 cadre pe secundă!
 • Vizor electronic (1.4 milioane de puncte) și liveview (3 inchi, 921.000 pixeli)

Veți putea achiziționa Nikon 1 V1 începând din 20 octombrie la prețul de 3.599 lei!

23 comments
     1. Te cred. Mno, io nu stiu sa fac din astea, da’ cred ca incepe sa devina defect profesional sa vad chicite din astea. Ti rooooog sa nu te superi! :*

  1. Cel electronic, desigur. L-am testat și e excelent! Am câteva macro-uri cu insecte foarte simpatice și serii de 30-60 de cadre într-o secundă. 🙂

  1. Depinde acum pentru ce vrei și ce ai de gând. Dacă te deranjează greutatea mai mare, volumul mai mare, atunci alegi V1. Dacă ești interesat de noile ”gadgeturi” care au apărut la V1, iei V1. Cele două aparate nu s-ar putea compara direct..

 1. Foarte tare aparatul,dar totusi pentru mine mi se pare foarte scuuump..nu imi permit sa dau atatia bani pe un aparat de fotografiat,dar probabil pentru tine se merita ca te ocupi si de fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *