Fotografii și prime impresii, BlackBerry Playbook

BlackBerry PlaybookDe foarte mult timp îmi doresc să tastez o tabletă pentru a-i vedea utilitatea ei în domeniul în care sunt prezent, fotografia. În ultimul timp am tot căutat tablete și am văzut cu au apărut foarte, foarte multe modele, și încă apar, cel puțin 2 în fiecare lună. Gama e foarte largă, așa că ai cu siguranță de unde alege!

Echipa EvoMag mi-a oferit un BlackBerry Playbook pentru teste, o tabletă care, cel puțin din specificațiile tehnice, pare a fi de o calitate extrem de bună.  Voi încerca astfel, pe parcursul acestei săptămâni, să prezint utilitatea unei tablete pentru un photoblogger. Tableta va ajunge și la Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc unde voi avea ocazia să realizez fotografii și clipuri cu ea în foarte multe condiții.

Din păcate ești oarecum limitat de conexiunea wi-fi și, dacă ești plecat, o poți folosi cam greu. Asta dacă nu ai un smartphone pe care să îl transformi într-un hotspot wireless. Vă voi prezenta mai jos caracteristicile principale ale tabletei și, zilele următoare, review-ul final și fotografii sau clipuri realizate cu ea.

Caracteristici principale

 • Procesor Cortex-A9 dual core – 1 Ghz
 • 1 GB ram DDR 2
 • HDD de 16 GB
 • Difuzoare stereo încorporat
 • 7 inchi cu o rezoluție de 1024×600
 • Conexiune wi-fi, bluetooth
 • Cameră foto principală de 5mp și secundară de 3mp
 • Filmează full HD la 1080p
Toate caracteristicile le puteți citi aici. Tot de acolo puteți achiziționa și tableta BlackBerry Playbook la prețul de 2299lei.
5 comments
 1. Te provoc la un experiment: o sedinta foto realizata in intregime cu tableta si cu editare doar cu aplicatii de Android. Te bagi? 🙂

  1. Da, dar când am o tabletă cu Android că pe BB Playbook n-am aplicații de editare foto, gratuite, mai deloc. 🙂

  2. Still, voi face un fotoreportaj cu ea. Portret las pentru o tabletă cu Android. Merci de idee! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *