Fotografiile mele în broșura de promovare internațională Sibiului

Sibiul l-am cunoscut prima oară în 2010. Apoi a mai urmat o vizită în 2011. Apoi încă una în 2012. Și după au urmat edițiile #prinSibiulmeu, evenimente prin care am descoperit orașul și întreaga zonă în așa fel încât mi-a rămas în inimă pentru totdeauna.

Sibiul are un farmec greu de descris în cuvinte. E un oraș al culturii, dar al unei culturi aparte, foarte umană, aș putea spune, care-ți ajunge direct în suflet. Și probabil că mergând în această direcție totul a venit de la sine.

Am încercat de fiecare dată să surprind aceste trăiri prin fotografii mele. Și se pare că am și reușit. Primăria Sibiului a ales să includă în Broșura de promovare internațională a orașului Sibiu 5 fotografii realizate de mine. Și sunt tare onorat. Și încântat. Și fericit.

Mă bucur și mă gândesc că acolo undeva, chiar și într-o mică măsură, fotografiile mele alături de celelalte din broșură vor trezi în sufletul unor oameni dorința de a vizita Sibiul, de a vizita România. Și atunci misiunea mea ca fotograf e îndeplinită. Priviți paginile în care apar fotografiile mele. Puteți vedea la Tudor Popa broșura completă. Îi mulțumesc că timp de 2 ani mi-a arătat poveștile frumoase ale Sibiului. 🙂

Broșura de promovare a Sibiului în 2014

Broșura de promovare a Sibiului în 2014

Broșura de promovare a Sibiului în 2014

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *