GeographicBags.ro, pentru iubitorii de aventuri

În urmă cu câteva zile v-am prezentat o serie de genți foto perfecte pentru stilul fiecărei persoane. Printre acele genți se regăseau și două modele National Geographic menite să se încadreze în tiparul fotografului pasionat de aventură, de excursii pe munte, de călătorii în diverse locuri ce țin de natură.

Căutând tot mai multe informații despre acele genți am aflat că, ieri, s-a lansat și un site dedicat acestor genți. Este vorba de GeographicBags.ro, un site dedicat (așa cum este oficial prezentat) genților și rucsacurilor lifestyile și media produse de Kata Ltd sub licența National Geographic. Iată comunicatul oficial în care se prezintă lansarea site-ului.

Simus Trading lanseaza site-ul geographicbags.ro

Site-ul este dedicat gentilor si rucsacurilor lifestyle si media produse de Kata Ltd sub licenta National Geographic. Pe site-ul geographicbags.ro, clientii din Romania pot afla informatii utile despre produse, informatii despre disponibilitatea lor, politica de garantie precum si promotiile active pe piata din Romania ale acestor produse.

Gentile National Geographic sunt realizate din bumbac organic tratat la suprafata pentru a fi impermeabil. Design-ul, finisajele , calitatea ireprosabila si insertiile din piele, fac din aceste genti o alegere perfecta pentru cei care isi iubesc calitatea.

Gentile sunt ideale pentru uzul zilnic, dar au si optiunea de a integra era digitala si gadget-urile electronice alaturi de accesoriile personale, fara a fi afectat stilul personal.

Detalii: www.geographicbags.ro

GeographicBags.ro

Cu ocazia lansării noului site, participanților festivalului Padina Fest li s-au pregătit o serie de surprize. O primă surpriză ar fi concursul foto organizat de National Geographic pentru toți participanții la ediția 2011 a festivalului. Pentru a afla mai multe informații despre concurs vă invit să citiți următorul comunicat din partea organizatorilor.

Concurs foto la Padina Fest: National Geographic Bags te invita la concursul foto organizat pentru toti participantii festivalului Padina, editia 2011.

Concursul este deschis oricarui participant la editia 2011 a festivalului de la Padina (vezi detalii festival la www.padinafest.ro).

Premiile oferite sunt un sling National Geographic cod 4567 din colectia Earth Explorer acordat ca si premiu al juriului,iar premiul de popularitatre consta intr-un portofel  din colectia Africa, pentru fotografia care aduna cele mai multe like-uri.

Regulamentul precum si detaliile despre desfasurarea concursului sunt disponibile pe site-ul www.geographicbags.ro  

Concurs PadinaFest

Mult succes tuturor participanților! Sunt convins că și ediția de anul acesta a festivalului de la Padina va fi un adevărat succes. Voi participați la PadinaFest? Eu unul nu voi putea ajunge și îmi pare foarte rău.

2 comments
  1. Ma uit de ceva vreme dupa o geanta in care sa pun aparatul foto dar sa mai am spatiu si pentru alte obiecte(non photo related).
    Ma interesa ceva, cu care sa merg zilnic la munca si sa nu-ti dai seama ca defapt este o geanta foto (pt ca poate nu car mereu aparatu).
    M-am orientat catre NG Africa(tot de la blogul tau am aflat), ce zici Dragos de http://www.photosetup.ro/index.php?m=product&product_id=1407 ?
    Am un nikon d90 cu obiect de 35mm mai iau cu mine ocazional si 55-200

    1. E bună geanta aleasă de tine, îți va încăpea echipamentul cu siguranță. 🙂 E perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *