Handball: HC Odorhei – CSM Baia Mare (35-28)

Ieri a avut loc şi meciul de handball din cea de-a 10-a etapă a campionatului naţional, întâlnindu-se într-un meci puternic echipele HC Odorhei şi CSM Baia Mare.

Prima parte a meciului a fost dominată de oaspeţi, de echipa CSM Baia Mare, însă HC Odorhei a preluat health services pharmacy conducerea destul de rapid, deţinând-o apoi pe toată durata meciului.

În cea de a doua repriză meciul a fost condus în totalitate de HC Odorhei, având însă şi unele momente de decădere, momente care totuşi nu au pus la îndoială câştigarea meciului.

Meciul s-a terminat cu scorul de 35-28 pentru HC Odorhei, echipa ajungând astfel pe primu loc în campionatul naţional, având un punct avans în faţa echipei UCM Reşiţa.


10 comments
 1. foarte frumos! ce setari ai folosit de ti-au iesit asa clare, si in miscare? iso mare? nu par a avea zgomot. le-ai prelucrat?
  mie cu d50 imi face zgomot mare la 1600, si daca dau timp de expunere mic ies intunecate.
  si… stateai in poarta “negrilor”, sau cum? 🙂

  1. Le-am facut cu D40 si 50 1.8 la iso 1600 si 1/320. Fiind cu 50 1.8 si D40 trebuia sa focalizez manual asa ca m-am pus in spatele portii, in centru si nu a mai trebuit sa focalizez manual de fiecare data pastrandu-se distanta de focus.

   1. foarte tare. am auzit numai lucruri bune despre obiectivul de 50mm. ar mai fi cel de 35mm, tot 1/8, care focalizeaza automat pe d40 (cred) – dar pentru portrete probabil e mai bun 50mm. sau sa mai astepti un pic pana se ieftinesc d90urile ;), si-apoi sa te tii.

 2. Multe persoane ar fi zis ca ai facut pozele cu nu stiu ce super tele VR…tu le-ai facut cu D40 si un obiectiv foarte bun si nu foarte scump..foarte tare! esti un super exemplu pentru toti cei care cred ca reusitele in fotografie stau de fapt intr-un aparat foarte scump(de la D700 in sus). Ei iata ca se poate si cu D40!! talentul si informatia(pe care le ai) sunt mai presus! Bravo!

  1. Multumesc pentru apreciere! Ai dreptate. 🙂 Ce-i drept ma chinui foarte mult si ma enervez des ca-mi ies pozele din focus pentru ca trebuie sa focalizez manual. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *