HC Odorhei – locul al II-lea în campionatul național!

Din păcate s-a terminat și acest sezon de handball masculin, sezonul 2010-2011. Anul acesta am fost fotograful oficial al echipei de handball HC Odorhei, echipă care a reușit să aibă pe tot parcursul etapelor o evoluție foarte bună. Astăzi s-a jucat ultimul meci al campionatului național de handball, cel între echipele HC Odorhei și Știința Bacău.

HC Odorhei - Știința BacăuMeciul final

Meciul a fost foarte strâns! Pentru a ne menține pe locul al doilea trebuia să realizăm un egal sau să câștigăm meciul. Primele 50 de minute au fost extrem, extrem de tensionate, scorul fiind egal aproape tot timpul. În ultimele 10 minute am reușit să revenim în grafic și să marcă golurile necesare câștigării meciului.

Meciul s-a terminat cu scorul de 35 la 30, reușind astfel să câștigăm locul al doilea (II) în cadrul campionatului național și, de asemenea, medaliile de argint și cupa aferentă. Cupa a fost înmânată de un reprezentant al Federației Române de Handball către președintele echipei, Verestoy Attilla, care la rândul lui a înmânat-o jucătorilor,

HC Odorhei - locul al II-lea

Locul al II-lea

Pentru echipa HC Odorhei locul al doilea în cadrul ligii naționale este o premieră. Publicul, în număr de aproape 1000 de persoane, zumzăia de fericire și toată sală parcă vibra la un moment dat. S-au văzut lacrimi de bucurie în ochii suporterilor, jucătorilor și ai familiilor acestora. A fost un sezon frumos, un sezon din care am avut cu toții de învățat, un sezon care ne-a priit!

Felicitări!

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *