Împlinirea unei alte jumătăţi

Jumătatea este măsura vieţii fără de care nu ar exista nicio lege a pământului şi a omenirii scrisă. Jumătatea prezentată cu mai multe valenţe, la rândul ei poate fi o emisferă a Terrei, o emisferă cerebrală însă şi o parte complementară a iubirii, a sufletului pereche. De multe ori termenul de jumătate capătă acest context, cel de suflet pereche, potrivindu-se doar o anumită persoană pentru a realiza întregul, un întreg ce are să fie unit atât cu sufletul cât şi cu fiinţa, un întreg format din două jumătăţi egale a căror compatiblitate este unică.

weight loss med size-full wp-image-667″ title=”implinirea-unei-alte-jumatati” src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2009/08/implinirea-unei-alte-jumatati.jpg” alt=”implinirea-unei-alte-jumatati” width=”299″ height=”450″ />

16 comments
    1. Se ia una bucata de apus si una bucata luna prezenta in apus, se incadreaza vertical, si se amesteca toate in aparat. Apoi se urca pe calculator unde se adauga un pic de saturatie si vignetare, se salveaza, si se savureaza pe blog :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *