În amintirea zilelor cu Peugeot RCZ

Fotografii Peugeot RCZ

Au trecut cam trei săptămâni de când am condus noul Peugeot RCZ mulțumită echipei Eurial Invest. Primele fotografii și povestea cu experiența de drum le puteți vedea în drumul de la București la Cluj-NapocaA fost cred că cea mai interesantă experiență pe care am trăit-o cu o mașină până acum. Cu o mașină condusă de mine.

În cei peste o mie de kilometri pe care i-am realizat împreună am experimentat tot felul de senzații. De la demaraje rapide, la stabilitate în curbe, frânare în condiții de siguranță și o încredere totală la ținuta de drum, RCZ-ul a fost clar un vis devenit realitate și o experiență foarte interesantă.

Mă gândeam zilele acestea la cum mi-ar plăcea din nou să pornesc la drum cu RCZ-ul și să nu mă mai opresc. Ce-i drept nici nu simți cât mergi și cum mergi. Timpul capătă parcă o altă noțiune. Revenind, vreau să vă mai arăt câteva fotografii pe care le-am realizat acestui model. Întâi câteva cadre din Cluj-Napoca, din fața Cluj Arena.

Fotografii Peugeot RCZ

Fotografii Peugeot RCZ Fotografii Peugeot RCZ Fotografii Peugeot RCZ Fotografii Peugeot RCZ

Fotografii cu Peugeot RCZ

Fotografii cu Peugeot RCZ Fotografii cu Peugeot RCZ Fotografii Peugeot RCZ Fotografii Peugeot RCZ

Și, inevitabil, în drum retur spre București am ținut neapărat să trec și pe acasă pentru câteva minute, motiv pentru care am fotografiat RCZ-ul și în câteva locuri din Odorheiu-Secuiesc și anume în fața primăriei și la intrarea în oraș. Pentru că nicăieri nu-i ca acasă… 🙂

Fotografii cu Peugeot RCZ

Fotografii cu Peugeot RCZ Fotografii cu Peugeot RCZ Fotografii cu Peugeot RCZ Fotografii cu Peugeot RCZ

Fotografii cu Peugeot RCZ

Fotografii cu Peugeot RCZ

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *