Începutul, prezentul și viitorul

Brandu' lu' Chinezu

Era vara lui 2010. Începusem să scriu pe acest blog din 2009 și tot de atunci să urmăresc și să citesc bloguri cu regularitate. Unul dintre primii bloggeri de care aflasem a fost Chinezu. Citeam ce scrie, urmăream ce face și vedeam că era unul dintre acei oameni la care nu e imposibil să ajungi. Vedeam cum în continuu participa la un eveniment sau se afla într-o campanie ieșită din comun sau pur și simplu se întâlnea cu diverși oameni și îi susținea chiar dacă nu avea poate, uneori, nicio garanție în privința consecvenței acelor oameni.

Revenind, în vara lui 2010 am organizat alături de Alex Dima și Alex Trofim întâlnirea National Tweet Meet. A fost o întâlnire în Brașov la care au participat în total 70 de bloggeri din toată țara. Printre cei care au luat parte a fost și Chinezu. Atunci l-am cunoscut prima oară și am observat că imaginea pe care o redă prin intermediul blogului e exact cea din realitate. Așa cum ziceam, e acel om la care ajungi oricine ar fi și în care poți avea încredere încă de la început.

Anii au trecut, ne-am întâlnit la fel și fel de evenimente, m-am mutat în București și la sfârșitul anului trecut am lansat alături de el și Vlad Dulea proiectul Blog de fotografieImediat se face un an (din decembrie, 2012), un an în care am lucrat tare bine împreună. 🙂

Și în urmă cu ceva timp Chinezu a făcut următorul pas. Am fost tare bucuros când am aflat. 🙂 Începând cu 23 septembrie 2013 se va difuza emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu pe Look TV. Aveți mai jos toate detaliile. Am încredere că va fi oarecum ceva mai diferit decât cu tipul de emisiuni cu care suntem obișnuiți. Mult succes, Cristi!

Post: Look TV (este must carry, deci trebuie sa fie in grila oricui)
Ora: 22.00
Zilele: Luni, marti, miercuri, vineri.
Sectiune speciala pe bloghttp://brandulu.chinezu.eu
Canal de YouTubehttp://www.youtube.com/user/BranduLuChinezu (gasesti aici si primul promo al emisiunii)
Formatul emisiunii: one to one, interviuri cu oameni cu povesti extraordinare

Invitati: Magda Catone, Cristian Topescu, Nicu Alifantis, Mihaela Cernea, Misu Cernea, Radu Gabriel, Virgil Iantu, Zoia Alecu, Diana Dumbrava si multi altii.

Brandu' lu' Chinezu

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *