Jurnal de călătorie – Nou proiect

În urmă cu o zi Alex Dima a lansat un nou proiect cu scopul de a prezenta cititorilor cu ajutorul acestora zone frumoase şi destinaţii de neuitat fie din întreaga lume fie online pharmacy viagra la nivel naţional.

Acest nou proiect, aşa cum îl descrie chiar el, supune scrierea unor articole combinate cu fotografii de cititorii blogului, urmând să fie inaugurată astfel o serie de guest-post-uri.

Iată o descriere a proiectului prezentată chiar de Alex Dima:

Acest proiect este deschis tuturor cititorilor acestui blog, tuturor celor interesaţi de a împărtăşi alături de alţii scrieri şi fotografii din călătoriile săvârşite, guest posturi. Pentru înscriere este de ajuns să lăsaţi uncomentariu pe blog sau să trimiteţi un email la adresa alexdimav (at) gmail.com .

Fotografiile şi textele trimise vor fi analizate şi apoi publicate pe acest blog alături de numele celui ce a scris şi link către blog/site personal ( dacă este cazul ). După o anumită perioadă de timp (stabilită ulterior) se vor supune la vot toate articolele iar cel care va primi numărul cel mai mare de voturi va primi un tablou cu marca Alex Dima Photography.

Proiectul poate fi susţinut de oricine prin adăugarea unui banner sau prezentarea sa într-un articol, având la el pe blog toate detaliile necesare. Mult succes cu acest nou proiect!

8 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *