Kata a lansat un nou model de rucsac, Gear Pack

Kata rucsac foto GearPack 100 DL

Kata a lansat un nou model de rucsac foto, GearPack, disponibil in trei dimensiuni. Apartinand colectiei D-Light, rucsacul este extrem de usor si foarte incapator, avand un design simplu si compact.

Kata rucsac foto GearPack 100 DL Modelul GearPack 100 DL, cel mai mare din serie, este indicat pentru un DSLR cu un obiectiv de 70-200mm atasat, plus inca 3 sau 4 obiective, in functie de dimensiunile acestora, blitz si alte accesorii. Modelul GearPack 80 DL, marimea medie, poate gazdui un DSLR cu un obiectiv de 70-200mm atasat, 2 sau 3 obiective, in functie de dimensiunile acestora, blitz si alte accesorii, iar cel mai mic model, GearPack 60 DL, este conceput pentru un aparat foto cu obiectiv de 70-200mm atasat, plus inca un obiectiv sau doua, blitz si alte accesorii.

Compartimentul principal este modular, ceea ce permite aranjarea echipamentului foto dupa preferintele fotografului, pentru a optimiza utilizarea spatiului interior si pentru a creste gradul de protectie oferit aparaturii foto, care este mai bine fixata.

Un insert cu doua buzunare din plasa cu fermoar, care se prinde cu benzi velcro de peretii interiori ai rucsacului, este destinat depozitarii cardurilor si bateriilor sau a altor accesorii mici. Pe capac, tot in interiorul rucsacului, sunt amplasate doua buzunare mari, care permit depozitarea actelor sau a altor lucruri personale sau accesorii precum cititoare de carduri, incarcatoare sau cabluri.

In exteriorul rucsacului, un buzunar extrem de spatios, intins pe toata suprafata capacului, este destinat lucrurilor personale sau alte accesorii foto. In exterior, rucsacul dispune de suport pentru prinderea unui trepied, pe laterala. Modelul Gear Pack se dovedeste a fi extrem de util prin cantitatea de echipament pe care o gazduieste, in raport cu dimensiunile proprii.

Rucsacul Kata GearPack poate fi achiziționat de la PhotoSetup la prețul de 462 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *