Kata Pro-Light 3N1-25 sau rucsacul din wishlist

Kata rucsac/sling foto 3N1-25

Când am aflat de lansarea acestui nou rucsac și l-am și văzut în fotografii, mi-am dat seama că e unul pe care îl voi adăuga instant în wishlist (pe noul site PhotoSetup vă puteți face și prorpiul wishlist). Momentan am un ruscac Kata DR-467i de care sunt tare, tare mulțumit și care știu că e foarte rezistent. Am urcat pe Ceahlău cu 20 de kilograme în el și nu am avut absolut nicio problemă. Nu știu câte rucsacuri s-ar fi descurcat așa.

Să revenim. Ce are nou acest rucsac de îmi place atât de mult? Nu e ceva nou faptul că e evidentă calitatea Kata. La cusături, la fermoare, la absolut orice te întâlnești cu aceeași calitate a brandului. Mi-a plăcut foarte mult că, datorită formei relativ compacte, are totuși o capacitate destul de mare, putând ține un D-SLR cu 3-4 obiective. Apoi, pe lânga asta, încape și un laptop de 12 inchi sau o tabletă, având un compartiment dedicat.

Apoi mai aveți spațiu suficient în compartimentul pentru accesorii. Cu ce e totuși, mai special, acest rucsac?

Conceptul de sling și rucsac

Mie mi-a fost greu să cred că un rucsac poate fi și sling la un moment dat sau invers. Ca să lămurim, sling-ul este acel rucsac cu o singură bretea care se poartă pe diagonala trunchiuli, putând fi foarte ușor rotit din spate în față și invers. Ei, noul Kata Pro-Light 3N1-25 PL e și sling și rucsac. Așezând bretelele în X, poți transforma foarte rapid rucsacul într-un sling și avea acces ușor la compartimentul dorit. Simplu!

Rucsacul, aparținând brandului Kata, vine cu o garanție de 5 ani și poate fi achiziționat de la PhotoSetup cu prețul de 1009 lei! Iată câteva fotografii cu noul produs.

Kata rucsac/sling foto 3N1-25

5 comments
  1. nu ma gandeam ca exista niste rucsacuri atat de inteligente, insa citeam pe undeva ca sunt multe rucsacuri care ne pot crea probleme la spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *