La mulți ani 2012!

La mulți ani 2012!

Timpul trece fără a fi oprit, spuneam în urmă cu câteva luni în cadrul unui articol. Anul 2012 a venit mai repede decât ne așteptam și parcă, pe măsura anilor care trec, cele 365  de zile nu ni se mai par la fel de suficiente pentru a ne atinge toate planurile, sau cel puțin o parte dintre ele.

Vă doresc un an 2012 senin, plin de sănătate și fericire, să vi se împlinească toate dorințele și să fiți optimiști! Totul e posibil dacă vrem, dacă încercăm. Înainte de a vă prezenta fotografiile de revelion vreau să vedeți o fotografie care reprezintă într-un fel sau altul speranța, raza de soare din spatele norilor, și optimismul de care avem nevoie. Fotografia e o panoramă realizată în cadrul celui de-al treilea zbor din Zbor peste Transilvania și surprinde Munții Bucegi și o parte din peisajul orașului Brașov.

La mulți ani 2012!

La mulți ani!

La mulți ani 2012!

5 comments
  1. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

    Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!
    Îţi urează cu mult drag ai tăi părinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *