Lansare de carte – Bucharest Hubb, 21 decembrie, ora 18

A venit şi momentul anunţării lansării cărţii “Primii 10 paşi în fotografia digitală” la Bucureşti. Aşa cum an anunţat aceasta va fi lansarea oficială a cărţii ce o puteţi găsi pe librărie.net încă de săptămâna trecută.

Lansarea va fi la Bucharest Hubb pe data de 21 decembrie, la ora 18. Doresc să îi mulţumesc din suflet Chinezului (Cristian China Birta) pentru ajutorul enorm acordat în organizarea acestei lansări!

Vă anunţ de pe acum că în cadrul evenimentului de lansare veţi avea atât posibilitatea de a achiziţiona cartea cât şi de a participa la concursuri organizate ad-hoc cu premii din partea noastră şi a sponsorilor.

Puteţi să vă confirmaţi prezenţa la evneiment fie aici, lăsând un comentariu, fie pe pagina evenimentului de pe Facebook, fie la adresa de mail adragosphoto at gmail dot com.

În cursul zilei veţi primi majoritatea şi invitaţiile la eveniment şi vă rog să anunţaţi cât mai repede dacă veţi putea ajunge sau nu la acesta.


27 comments
  1. @Smile mai sunt multe, dar a lui dragos este mai usoara, si clar explicat din cate am inteles, nu am vazut-o inca, felicitarii dragos, din pacate pe 21 seara sunt invitat la o petrecere cu fosti colegi, veneam 100% altfel.

  2. felicitari Dragos pentru lansarea carti in bucuresti…abia apuc sa o primesc si eu am comandato si astept sa ajunga…sa le-o arat si prietenilor mei ca merita cumparata

  3. Felicitari. Incerc sa ajung, insa nu promit nimic pentru ca in aceeasi zi imi sarbatoresc si ziua de nastere si nah?! Pumnii stransi chiar daca ne vdm chiar daca nu! 🙂

  4. succes maxim la lansare, sa ai parte de multe vanzari…la urma urmei este un domeniu interesant si sunt multi care vor sa afle una alta despre arta foto 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *