Lansarea cărţii "Primii 10 paşi în fotografia de produs"

Iată că a venit şi momentul lansării celei de-a doua cărţi cu ghiduri fotografice. Înainte de a vă prezenta această carte vă invit să citiţi următoarele lucruri despre prima, “Primii 10 paşi în fotografia digitală“.

  • cartea s-a clasat în top 10 – categoria artă – pe librărie.net
  • cartea s-a clasat pe locul al 2-lea – categoria fotografie – pe librărie.net
  • lansarea iniţială a fost amânată (21 decembrie) însă va fi inclusă o prezentare în cadrul lansării cărţii a 2-a
  • a ajuns în mâinile multor persoane, iar feedback-ul a fost întotdeauna pozitiv

Cea de a doua carte realizată de mine împreună cu editura ISSA (şi RBMA Alternative) se numeşte “Primii 10 paşi în fotografia de produs”. Această carte vă va prezenta ponturi şi sfaturi pentru realizarea unor fotografii bune ale diverselor produse

În cuprinsul cărţii veţi găsi, pe lângă structura clasică, şi o serie de ghiduri practice (DIY) care vă vor ajuta să transformaţi lucruri banale în unele utile fotografiei de produs. Veţi putea învăţa cum să realizaţi un cort fotografic, un grid sau diverse mijloace de difuzie a luminii.

Cartea conţine şi un captiol bonus intitulat fotografia gastronomică, regăsind aici informaţii despre fotografierea anumitor alimente sau produse din acest domeniu.

Iată câteva informaţii despre lansare:

  • Când? 24 martie, ora 19
  • Unde? Bucharest Hubb
  • Cum mă pot înscrie? Vă puteţi înscrie aici, pe pagina evenimentului, sau pe blog într-un comentariu. (vă rog să precizaţi dacă veniţi singuri sau însoţiţi)

Cum a fost posibilă lansarea acestei cărţi? Cu ajutorul unor oameni minunaţi! Mulţumesc frumos Alin Sintimbrean (RBMA Alternative), Chinezu şi David Nagy !

Tot de la lansare veţi putea achiziţiona, cu autograf, ambele cărţi. Vă rog astfel să confirmaţi dinainte, ori aici, ori pe pagina evenimentului, dacă doriţi să achiziţionaţi una dintre cărţi, pentru a avea o statistică referitoare la numărul de exemplare tipărite pentru lansare.

Vă rog frumos să nu întârziaţi! Sala poate găzdui 80 de persoane.

Cartea poate fi achiziţionată de pe Librărie.net la preţul de 25 RON!

36 comments
  1. Mult succes cu cartea asta Dragoş! Imi pare rău ca nu pot ajunge şi eu dar aştept cu nerăbdare să îmi trimiţi şi mie una cu autograf.

  2. Bai Dragos te stiu de ceva vreme si sincer, mi se pare un cliseu sa te felicit ca si la prima carte asa ca iti zic sincer ca sunt mandru de tine si de ceea ce poti.Bravo, esti dovada unei Romanii capabile si unui viitor om de baza al societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *