Leapşă: 3 in 1 adunate de pe twitter

Zilele acestea domnişoara de la WhyGo Greece mi-a trimis trei lepşe ce aşteaptă un răspuns încă de miercuri. Cu siguranţă, onoarea este de partea mea, putând astfel să dezvăluiesc cât mai multe lucruri “interesante” despre “adragosphoto”.

1. Prima carte citită :

Prima mea carte citită a fost una de istorie, intitulată “Povestiri istorice pentru copii” (nu sunt buy diet pills sigur dacă aceasta era denumirea) şi mi-a plăcut foarte mult. Am citit-o de 2-3 ori şi am rămas cu foarte multe lucruri de care până atunci nu auzisem. Am aflat astfel de Apolodor din Damasc, de cuceriri istorice ale poporului român, şi încă o mulţime de informaţii foarte interesante.

2. Desktop :

Aceasta este probabil una dintre lepşele care a circulat cel mai mult pe internet, acaparând foarte multă lume. Probabil curiozitatea de a afla cum arată desktop-ul celui din blogroll sau a oricărei alte persoane a fost mare, de aceea şi leapşa a prins foarte bine. Cam aşa arată desktopul meu. 🙂

3. Oldies but goldies :

O leapşă foarte bine gândită care prezintă topul celor mai frumoase melodii ai anilor 70,80,90, melodii care astăzi însă nu se mai regăsesc în cadrul niciunui top muzical. Topul celor mai frumoase melodiiai anilor trecuţi ce m-au încântat este alcătuit din :

 • ABBA – Dancing Queen
 • Metallica – Nothing Else Matters
 • Pink Floyd – Another Brick in the Wall
 • Status Quo – In the army now
 • Jean Constantin – Fir-ar mama ei de viata
7 comments
 1. Eu cum am de comentat la orice, o sa le iau pe rand :
  1.N-am auzit de cartea asta, tre’ sa o citesc si eu 🙂
  2.Intrebare de baraj : Ai XP cu Skin + Icon-uri de Vista sau Vista cu Wallpaper de XP ?:))
  3.Pink Floyd , da… ce ascultam melodia asta…

  PS: Pot sa …imprumut toate cele 3 lepse? ( A se citi cer acord, deci nu fur :)) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *