Leapşă: Serialele pe care le urmăresc

Domnu’ buy sildenafil target=”_blank”>Cristian China-Birta m-a invitat la o nouă leapşă în care să prezint serialele pe care le urmăresc sau le-am urmărit şi care mi-au plăcut foarte mult.

Această leapşă primeşte o menţiune specială datorită faptului că e prima adăugată pe acest blog, fiind printre puţinele articole fără fotografii.

Serialele care m-au impresionat pe mine şi pe care le-aş urmări o eternitate sunt :

Prison Break : Un serial foarte mişto pe care l-am urmărit cu foarte mare interes datorită acţiunii ce o prezenta. Însă, din cauza caracterului de film SF pe care-l căpăta (dispariţii misterioase, puteri foarte ciudate) nu se poate numi unul dintre cele mai frumoase seriale pe care le-am urmărit.

Dr. House : Clasic, cunoscut de toată lumea, inegalabil, care te face să te transpui în lumea în care trăieşte doctorul nonconformist.

Grey’s Anatomy : E un serial superb care din păcate a început să se transforme într-o telenovelă, însă rămâne încă în topul serialelor care mi-au plăcut cel mai mult.

Dexter : Stil CSI care te ţine sub tensiune pe toată durata fiecărui episod, venind tot timpul cu ceva mai nou, mai impresionant.

6 comments
  1. Urmăresc LOST. E singurul. De câteva zile l-am luat de la început, iar acum am terminat sezonul 1. Incă 5 şi apoi mai vedem ce vine la rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *