Legătura dintre paste și fotografie

Legătura dintre paste și fotografie

Îți iei primul aparat foto. Citești pe net și auzi de la cei din jur că e bine să respecți regula treimilor, să fotografiezi imediat după ce răsare sau înainte să apună soarele, să focalizezi pe ochii persoanelor și să nu sub sau supraexpui. A, și ai grijă să fotografiezi RAW că cine știe ce vrei să modifici după. Totodată, vezi ca timpul de expunere să fie echivalentul 1/distanța focală ca să nu-ți iasă fotografiile mișcate. Și dacă mai și închizi diafragma puțin să ai o profunzime de câmp mai mare e peeeerfect!

Yep, apar atâtea reguli! La început e totul ca în fotografia de mai sus. Ai niște linii pe care vrei să le respecți. Iți e teamă să le depășești și le respecți cu mare, mare atenție, căci dacă nu ai impresia că se va întâmpla ca în fotografia din continuare.

Legătura dintre paste și fotografie

Asta pentru că totul e încă rece. Dacă îți vin anumite idee, dacă încerci că depășești barierele, dacă fierbi mai bine tot ceea ce ai acumulat până acum citind tot felul de sfaturi îți vei da seama că lucrurile nu stau chiar așa și că totul devine mai maleabil.

Legătura dintre paste și fotografie

Iar dacă vii și cu o amprentă personală totul devine delicios! Asortează rezultatul cu caracterul tău, cu identitatea ta fotografică. Și acum poftă mare! 🙂

Legătura dintre paste și fotografie

Cam așa e la început în fotografie. Sau în orice domeniu de altfel. 🙂 Eu fac parte din Clanul Tăiețeilor Familiști, spre exemplu, și am scris acest articol pentru a vă stârni pofta de fotografiat paste. Fotografiați pastele în diferite rețete, înscrieți rezultatele în aplicația Hutton și puteți câștiga câteva premii tareee interesante! Doar încercați!

Să curgă sos! 🙂

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *