Light Up Your Imagination – Luminile LED de la Manfrotto

Manfrotto a lansat în urmă cu câteva zile o nouă metodă de iluminare ce poate fi aplicată atât în fotografie, cât și în filmarea cu D-SLR. Noile produse lansate dispun iluminarea cu LED-uri a diferitelor scene, oferind o lumină constantă și plăcută generată de acumulatori proprii. Puteți citi mai jos comunicatul oficial de presă, via Manfrotto România.

Panourile cu LED sunt cea mai noua tehnologie in ceea ce priveste sistemele de lumini ce pot fi folosite atat pentru aparatele foto DSLR, bridge sau compacte, cu sau fara cu functie de filmare, cat si pentru camerele video.  Acestea ofera o modalitate simpla si usoara de iluminare a subiectului, fie ca este vorba de fotografie sau filmare, dand frau liber creativitatii fiecaruia.

Manfrotto ramane fidel calitatii cu care si-a obisnuit clientii  si propune o noua gama de panouri LED, caracterizate prin tehnologie de ultima generatie si atentia deosebita la design.

Gama de Panouri LED Manfrotto este realizata in colabrare cu binecunoscuta firma americana  – Lite Panels care produce panouri LED profesional, fiind dealtfel, prima companie in lume care a introdus pe piata pentru prima data conceptul Panou LED in domeniul iluminarii video.

Spre deosebire de alti fabricanti de surse LED, Manfrotto rebuteaza peste 70% din LED-uri pentru a pastra  in fabricatie doar acele LED-uri care se ridica la nivelul tehnico-calitativ al exigentelor Manfrotto. Cu alte cuvinte, Manfrotto a lansat luminile LED numai dupa o atenta expertiza tehnica si nenumarate teste pentru a fi siguri ca noile extensii de brand vor face fata cu succes in  randul fotografilor cat si al videografilor.

Manfrotto LED

Panourile LED sunt o revolutie in gama de lumini oferita de Manfrotto, atat prin prisma noutatii acestora, cat si prin nivelurile diferite de performanta si functii oferite. De la cele mai simple modele, dedicate entuziastilor pana la cele mai sofisticate create pentru utilizatorii experimentati, Manfrotto LED sunt caracterizate prin calitate, usurinta in folosire si functionalitate.

Panourile sunt usor de pozitionat pe aparatul foto sau camera video, in special datorita faptului ca sunt mici si foarte usoare. In plus, deoarece lumina data de leduri este foarte concentrata, se poate controla foarte usor cu ajutorul dimmer-ului inclus la fiecare model mai putin modelul Pocket.

Gama de LED-uri Manfrotto este destinata aparatelor foto, cu sau fara functie de filmare si camerelor video, oferind functionalitate, rapiditate in functionare si o greutate redusa. Gama de lumini include 6 modele pe care le vom prezenta in detaliu mai jos. (more…)

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *