Locul I la blog de fotografie la roblogfest

Cel mai bun blog de fotografie la roblogfest

Acesta a fost al treilea an consecutiv în care m-am înscris la roblogfest la categoria blog de fotografie. În 2010 luam locul al 15-lea, iar în 2011 locul al 7-lea. Important a fost că, în fiecare an, după competiție, mai învățam câteva ceva și reușeam să aduc un plus blogului. Anul acesta a venit însă vestea cea mare.

Locul I la categoria blog de fotografie a fost câștigat de mine, de DragosAsaftei.ro, și sunt tare fericit! Au fost trei ani în care m-am înscris la competiție, aproape trei ani de când am blogul și, cu siguranță, trei ani în care am reușit să cunosc o nouă comunitate și o mulțime de oameni care acum îmi sunt foarte dragi.

Totodată, pe lângă acest premiu, am primit, din partea Silva, premiul pentru cel mai bun blog de fotografie din Transilvania. A fost o surpriză foarte plăcută, motiv pentru care mulțumesc frumos berii care tocmai s-a relansat sub emblema frumoasei regiuni a țării!

Nu pot să vă mai zic decât că sunt foarte, foarte fericit! Vă las cu o fotografie care pentru mine reprezintă enorm de mult și, care, îmi apare în față în fiecare moment precum acesta. : -)

Cel mai bun blog de fotografie la roblogfest

18 comments
  1. Felicitari Dragos! Nu trebuia sa castigi la RoBlogFest ca sa ai cel mai bun blog de fotografie. In momentul in care te-am citit prima data am stiut ca locul tau e undeva sus.

    Felicitari inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *