Mă ajutați să decorez Casa Lipton? Ofer în schimb un weekend la mare!

Nu mai e mult și vine vara, iar marea o se transforme în capitala distracției. Știm cum stă treaba. Ei, pentru ca distracția să poată fi cum trebuie weekend-ul care vine voi munci puțin în privința asta. Voi face asta la Costinești și depind mult de ajutor vostru. Totul a pornit de la: „Ia-ți vacanță cu Lipton!”. Zis și făcut. Dar ca vacanța să fie una faină, trebuie întâi pregătit locul. Așa că..

Sâmbătă, pe 24 mai, eu și alți 7 bloggeri, Sore și Dorian vom merge la Costinești să răspundem provocării lansate de Lipton (urmăriți pagina de Facebook că pe durata verii vor mai fi tot felul de astfel de provocări) și să decorăm casa care va fi deschisă distracției pe toată durata verii. Casa Lipton, cea pe care o vom decora, va avea și o plajă pe care se vor desfășura pe durata verii tot felul de activități și petreceri. O să fie un soi de centru al distracției.

Dar până atunci trebuie totul decorat. Iar aici am nevoie de ajutorul vostru.

Mă ajutați să decorez Casa Lipton? Ofer un weekend la mare!

Treaba-i simplă. Vă rog să-mi lăsați în comentarii link-uri de la articole, fotografii, reviste și așa mai departe care să m-ajute să decorez casa. Am nevoie de idei, de exemple ca să pot să decora casa într-un stil cât mai tineresc, cât mai plin de energie, să fie în ton cu imaginea de mai sus, spre exemplu.

Orice sursă de inspirație îmi e de folos! Eu mă voi uita peste toate materialele pe care mi le trimiteți, iar în weekend-ul viitor, pe 24-25 mai, voi fi chiar acolo să încep decorarea, motiv pentru care trebuie să trecem la următorul pas.

Ca să intrați în cursa pentru weekend-ul la mare (despre care vă povestesc imediat) o să am nevoie de ajutorul vostru și în weekend. Voi publica sâmbătă și duminică (24-25 mai) fotografii din casă și vă voi cere ajutorul. Să-mi spuneți dacă-i bine așa, dacă trebuie să modific sau să înlocuiesc ceva. Orice. Iar răspunsurile pe care mi le dați alături de comentariile pe care mi le lăsați vă pot oferi…

Gratuit un weekend prelungit în Casa Lipton la Costinești!

Gustă o vară pe zi! 🙂 Unul dintre voi va fi câștigătorul unui weekend prelungit în Casa Lipton. Weekend-ul va fi de pe 31 iulie până pe 3 august. De pe 1 până pe 3 voi fi și eu acolo, așa că ne vom vedea, vom face fotografii și vom avea tot felul de activități interesante.

Așadar, pe scurt:

  • Lăsați-mi în comentarii link-uri de la articole și fotografii care să mă inspire să decorez casa într-un stil tineresc, plin de energie;
  • Urmăriți-mă pe 24-25 mai pe Facebook, Instagram sau Twitter și oferiți-mi indicații în ceea ce privește amenajarea casei;

Și așa veți intra în cursa pentru weekend-ul prelungit la mare!

Deci, cum să decorez casa? 🙂

9 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *