Maramureșul, ținutul suprem

Maramureșul, ținutul suprem 1Cu siguranță fiecare dintre cei care am mers măcat o dată în Maramureș am ajuns la concluzia că e ținutul suprem, mai ales datorită peisajelor geografice și etnografice pe care le oferă. Împreună cu dragii colegi #dinRomania am descoperit o serie de peisaje foarte frumoase ale Maramureșului, peisaje pe care am crezut că e de cuviință să vi le arăt și vouă.

Fotografiile următoare au fost realizate pe meleaguri maramureșene imediat în aproprierea munților Rodnei, munți care și în această perioadă a anului erau încărcați de zăpadă și ne ofereau un aer rece, curat, specific oricărei zone montane. Aș putea sta ani întregi în zona munților Rodnei din Maramureș, și și mai mulți ani doar pentru a-i fotografia.

Vouă cum vi se pare această zonă? Ați călătorit pe aici? Fotografiile au fost realizate cu obiectivul Nikkor AF-S 24-120 f/4 ED VR. Mulțumesc Nikon România și SKIN Media!

Redescopera Romania este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *