Moșul vine cu reduceri de weekend la F64

Azi dimineață când m-am trezit am rămas plăcut surprins de ceea ce am găsit în Mecca fotografilor, a se citi magazinul F64. Mă bucur în primul rând foarte tare pentru reducerile pe care le vor avea toate aparatele de fotografiat în acest weekend. Veți putea achiziționa ORICE aparat foto cu o reducere de 10%. E o reducere semnificativă, ținând cont că majoritatea D-SLR-urilor, spre exemplu, costă peste 2000 de lei. Asta v-ar aduce o reducere de 200lei, una destul de importantă.

Reducere F64 de weekend

Totuși, eu cred că va fi un singur aparat care va sosi cu o rducere mai mare. Voi scrie câteva rânduri despre el și cu siguranță veți ghici care e. A apărut în urmă cu aproape un an și a dat peste cap discuțiile cu primire la vârful de gamă DX al unui brand foto. Face fotografii superbe chiar și la ISO 6400, filmează Full HD, are 39 de puncte de focalizare, sistem de focalizare foarte rapid și, un lucru important, slot dual pentru carduri! Da, cred că ați ghicit despre ce aparat vorbesc, nu?

Este vorba de D-SLR-ul excelent al brandului Nikon, Nikon D7000! Un aparat care într-un an m-a făcut să mă îndrăgostesc de el ori de câte ori am avut ocazia! Sper și îmi doresc ca el să primească cea mai mare reducere! Sunt enorm de multe persoane care și-l doresc și care-l așteaptă mai mult decât orice. Așa eram și eu în urmă cu un an, încercând din toate puterile să strâng banii necesari achiziționării lui. Datorită aparatului, anul acesta el a fost cel ce m-a ajutat făcându-și treaba excelent la evenimente, ședințe foto etc.

Cu reducerea de 10% Nikon D7000 costă acum 3.869 lei!

Reducere F64 de weekend

*fotografiile cu sacul de cadou sunt realizate de mine, nu sunt ilustrații de pe internet, cum probabil par, mai ales prima.

În locul vostru eu aș fi cu ochi pe F64 weekend-ul ăsta, sunt convins că vor fi multe promoții extrem de interesante. Al doilea lucru care m-a bucurat enorm de mult a fost momentul în care am văzut parteneriatul dintre F64 și CeWe, rezultând aplicația F64 Fotolumea Mea. CeWe este unul dintre cele mai bune sisteme din lume de printare fotografii, realizare cărți foto, tricouri cu imprimeuri etc. și, colaborând cu F64, produsele vor fi disponibile și prin comenzile online direct de pe site-ul magazinului! Eu unul abia aștept să-mi developez câteva fotografii prin sistemul lor!

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *