Muncind încă din copilărie..

Ieri am avut ocazia să fac un fotoreportaj despre situaţia unui copil de circa 6 ani care lucrează împreună cu mama sa zi de zi pentru a avea cu ce să se hrănească.

Am remarcat faptul că în ciuda vârstei copilul lucra cu dărnicie şi îşi lua “meseria” în serios, ştiind că doar asa va avea ce să mănânce în ziua următoare.

Voi lăsa fotografiile să vorbească şi sper că veţi reuşi să remarcaţi tristeţea din ochii băieţelului şi puterea de muncă pe care o are în fiecare zi.

massachusetts college of pharmacy and health science size-medium wp-image-7558″ title=”muncind-inca-din-copilarie-6″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/11/muncind-inca-din-copilarie-6-300×233.jpg” alt=”” width=”300″ height=”233″ />

12 comments
  1. Cum să fie frumos să vedem copii muncind la vârsta asta? Ce este frumos in asta? Una e sa sterga praful in casa si alta sa munceasca pentru mancarea zilnica.

  2. un copil pus la munca pentru a obtine comfortul dorit de catre parinti. copii muncesc si parintii stau. asta este romania de azi , nu de ieri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *