Naţional Tweet Meet – Braşov 12.06

Mare întâlnire mareee ! Blogosfera şi twitosfera românească sunt puse la încercare ! Sâmbătă, 12 iunie, ora 14, în Braşov în localul  HOTTIES Bar & grill (graţie lui Sorin Neagu căruia doresc să-i mulţumesc!) va avea loc cea mai mare întâlnire a onlineului 2.0 din acest an.

Astfel, în centrul ţării, în “centrul” anului, în centrul zilei, vă aşteptăm cu mare drag pe toti la #NationalTweetMeet din Braşov !

Întâlnirea se anunţă a fi specifică tuturor tweetmeeturilor de la nivel naţional, deci vom fi întâmpinaţi de multe zâmbete, voie bună şi câteva surprize din partea organizatorilor !

Invitaţii de onoare, Cristian China-Birta, Claudiu Ciobanu, Marius Matache, Ştefan Murgeanu, Vlad Dulea, vă vor aştepta şi ei sâmbătă, cu menţiunea că vor fi într-o formă maximă ! Deci maxim am spus ! Nicu (InfoDeltaRo) este deasemenea invitat de onoare însă nu va putea veni, componenţa #DreamTeamRo -ului scăzând la doar 5 persoane.

Cu ajutorul lui Bobby Voicu, datorită blogtrip-ului ce îl realizează în aceeaşi zi, am reuşit să adunăm mai multe persoane din capitală. Înainte de #nationaltweetmeet , la ora 10, Bobby Voicu începe un workshop la care se pot înscrie 40 de persoane, urmând a ne întâlni cu toţii la ora 14 la întâlnirea stabilită.

Aşadar pe 12 iunie, eu, alături de  Alex Dima şi Alex Trofim vă aşteptăm pe în centrul ţării, vă aşteptăm la #NationalTweetMeet !

Cei ce veţi veni vă rog să lăsaţi un comentariu cu eventuale detalii suplimentare ! 🙂

(more…)

82 comments
 1. As vrea sa particip si eu 🙂 dar unde se fac inscrierile? Xen-ul are undeva la 100 – 150 de locuri, deci… unde se fac inscrierile ? 🙂

 2. Desi imi propusesem sa ajung si eu in 12 iunie la intalnire n-am sa pot sa va onorez cu prezenta ca deh , examenul imi bate la usa si n-am cum sa pornesc spre Brasov . Data viitoare nu imi mai scapa nimic . Sa va distrati fain si un pic si pentru mine 😀 . Astept sa vad pozeeeeeeee .

 3. Disper :)), se putea să nu am ceva în ziua respectivă. Este foarte bună iniţiativa şi sincer vă felicit. Nu o să pot ajunge, pentru că am un eveniment la Camera de Comerţ pe care îl coordonez.

  Spor cu întâlnirea să faceţi multe poze şi sper să se adune cât mai multă lume.

  Cu ocazia asta mai punem Braşovul pe hartă.

  1. Huh, pacat ! 🙁
   Mult succes insa tie la acel evenimente si poate vom avea ocazia sa ne intalnim altadata ! 🙂

   @Dorin , am notat acum, multumesc si eu !

 4. din bucuresti sunt ….dar nu pot sa vina decat daca intoarecerea e in aceas zii pana in ora 10/11 (seara) pt k tre sa ajung in alta parte dupa ora 12juma seara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *