Nikon 3 ani în România

În septembrie anul acesta s-au împlinit 3 ani de când firma producătoare de aparate de fotografiat şi accesorii Nikon se află în România.

Acest eveniment va fi celebrat vineri, pe 17 septembrie 2010, la ora 18:00, la circul Globus. (Arena Circului nr. 15, sector 2, Bucureşti)

Aşa cum anunţă Nikon România va fi o seară plină de surprize şi momente spectaculoare în compania oficialităţilor Nikon europe şi a celor mai cunoscuţi fotografi din România.

La eveniment vor fi prezentate şi noile produse Nikon dar şi un show captivant din care nu vor lipsi momentele de acrobaţie.

Am scris acest articol premergător cu scopul de a vă anunţa că voi fi şi eu prezent la eveniment şi voi realiza ulterior un articol cu fotografii şi impresii la rece direct din capitală.

Dacă va mai fi prezent acolo cineva dintre voi vă rog să mă anunţaţi fie prin mail (adragosphoto at gmail dot com), fie pe Twitter, fie pe Facebook, fie prin telefon la numărul 0758.868.631.


buy cheap viagra

5 comments
  1. Fain eveniment! As fi venit si participat si eu, desi-s pe canon :> , insa ma impiedica distanta.

    Offtopic1: ai un widget langa “lets do it romania!” care iti afiseaza niste linkuri dubioase.
    Offtopic2: ti-as sugera sa renunti la ultimele articole in widgetul de la Facebook si sa lasi doar partea cu persoanele care au dat “like”. E putin redundant pt un vizitator care se afla deja pe site-ul tau. Plus mai jos e widget-ul “articole recente”.

    Toate cele bune!

    pffmihai

  2. stiam stiam 😀 ce sa zic multi inainte…da sincer eu sunt fan nikon ..dar cred ca voi renuntza si voi trece pe cannon 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *