Nikon aniversează 4 ani în România

Parcă mai ieri era 17 septembrie 2010 și eram prezent la aniversarea Nikon 3 ani în România. Anul trecut evenimentul a fost extrem de interesant și a reușit să stârnească reacții pozitive din toate părțile. În urmă cu două săptămâni ați putut vedea anunțul oficial al evenimentului și concursul care punea la bătaie 40 de invitații la acesta.

După evenimentul de anul trecut, de la Circul Globus, gala celor 4 ani în România a brandului Nikon se va desfăşura la Muzeul Național de Artă Contemporană din București, un loc aparte care va genera cu siguranță o temă cel puțin interesantă. Astăzi deci, de la ora 19, ne vom vedea la aniversarea celor 4 ani. Sunt convins că și în acest an vom avea parte de o aniversare cu totul și cu totul deosebită.

Cine mai vine la eveniment? Am o rugăminte. În timpul evenimentului dacă vom scrie pe Twitter să folosim hashtag-ul #nikon4ani. Mulțumesc!

Iată comunicatul oficial al evenimentului din partea Nikon România.

In 2011, Nikon aniverseaza 4 ani de existenta in Romania. Pe 21 septembrie, in cadrul Muzeului National de Arta Contemporana din Bucuresti vom sarbatori acest eveniment impreuna cu o parte a celor care au fost alaturi de noi in acesti 4 ani: oficialitati Nikon Europe BV, reprezentanti ai magazinelor partenere Nikon, presa, fotografi profesionisti, si nu in ultimul rand, membrii ai comunitatii Nikonistilor.

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *