Nikon D3200 disponibil la Photosetup

Pachet BestDeal - Nikon D3200

În urmă cu o lună, Nikon anunța lansarea unui nou D-SLR entry level, Nikon D3200. Aparatul devine ideal pentru pasionații de fotografie aflați la început de drum, oferindu-le prin prisma caracteristicilor tehnice posibilitatea obținerii unor fotografii cu o calitate foarte mare. Iată caracteristicile principale ale aparatului.

Caracteristici principale

  • Senzor CMOS de 24,2 megapixeli ce oferă sensibilități ISO utilizabile în gama de valori cuprinse între 100 și 6400, putându-se însă extinde până la ISO 12800.
  • Cu ajutorul transmițătorului opțional WU-1a puteți trimite fotografiile și clipurile realizate direct pe tableta sau telefonul vostru.
  • Filmează full HD la 30 fps și HD la 60 fps, având totodată și o intrare separată pentru microfon.
  • Prezintă 11 puncte de focalizare alături de funcția 3D Tracking.
  • Fotografiază în rafală cu 4 cadre pe secundă.

Fiind disponibil de doar câteva zile în magazinele din țară, Photosetup prezintă o oferă pe care aș alege-o cu siguranță dacă ar fi să achiziționez acum aparatul. Iată în ce constă oferta distribuitorului foto. La prețul de 2996 lei puteți achiziționa pachetul format din Nikon D3200, 18-55 VR, filtru Praktica UV, mini trepied și geanta foto Kata C-59. Economisiți peste 500 de lei achiziționând acest pachet.

Pachet BestDeal - Nikon D3200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *