Nikon împlinește 5 ani în România

Parcă acum era 2010. Sau 2011. Și Nikon aniversa 3, respectiv 4 ani în România. A trecut tare repede timpul. Azi dimineață am fost la evenimentul de celebrare a celor 5 ani de Nikon în România, 5 ani în care s-au întâmplat atât de multe lucruri interesante și în favoarea fotografilor nikoniști de mi-ar lua foarte mult timp să le prezint.

Anul acesta cu ocazia aniversării brandul a venit în fața noastră, fotografilor nikoniști, cu o garanție de 5 ani și un nou D-SLR în format FX, Nikon D600, pe care vi l-am prezentat azi dimineață. Mai jos puteți vedea și câteva fotografii realizate aparatului care, apropo, se comportă excelent. Abia aștept să fie disponibil pentru testare. Mi-a făcut o impresie tare bună după doar câteva minute de joacă.

E mic. E compact. E ușor. E full-frame. Are sistemul de focalizare al lui D4. Are sistem de procesare a imaginii EXPEED 3. Are posibilitatea de a introduce două carduri SD. Filmează Full HD. E aparatul care va prinde, cred eu, cel puțin la fel de bine ca D7000. E exact ceea ce ai nevoie din gama aceasta. La mulți ani, Nikon!

Nikon 5 ani în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *